Friday, October 30, 2020

Norske Gress Fairy coloring side (Norwegian) Norwegian Grass Fairy coloring page

 English Readers, scroll down for the English language version.




Norwegian Grass Fairy

Norske Gress Fairy


Det er flere arter av duftende gresset i Norge. Det er noen gress i Norge som er brukt som torvtak. Norske Gress Feer er elskere av gress og de tar vare på gresset ute i feltet og gresset på mittoppdrag tak.


Selvfølgelig, norsk Gress Feer, som Rachel her bruker gress på sitt eget tak, men de skjuler sine små hus med en fortielse sjarm, slik at vi mennesker sjelden ser en norsk Fe-huset.


Det er noen velduftende gress som brukes i oppbevare klær og parfyme. Bruk av duftende gresset er fra den Nordlige delen av norsk kultur og regionen. Ved hjelp av velduftende gress er en del av deres tradisjoner i Nord-Norge. Noen velduftende gress er tradisjonelt brukt i folkemedisinen. Den sterkt luktende ingrediens i duften gress som gjør den søte duften er kalt kumarin.


MERK: Denne tegningen er delvis gjort fra en skuespiller av norsk avstamning. Hennes navn er Rachel, så det er navnet på denne Gress Fe. Skuespilleren var på Hallmark Channel-filmen jeg så et par dager siden. Denne tegningen, i utskriftsvennlig form, kan bli funnet ved å klikke på "Fantasy, Myter, og Sirkus" - knappen øverst på siden. Deretter blar du ned til bunnen av listen over tegninger for denne ny tegning.


No comments:

Post a Comment