Monday, October 12, 2020

Jesus Kristus besøk Sitt Folk i Amerika (Norwegian) Jesus Christ visits His People in the Americas.



Jesus Christ visits His People in the Americas

 Jesus Kristus besøk Sitt Folk i Amerika



Jesus levde i den Gamle Verden, nær Sjøen i Galilea eller Havet av Tiberius. (Begge navn er riktig.) Men etter Hans oppstandelse, han kom til Amerika. Han sannsynligvis gikk til mange andre steder i verden også. Jesus valgte 12 Disipler i Amerika. Folk besøkte Han var Nephittene og Lamanittene... slik det er nedtegnet i Mormons Bok-et Annet Testamente Om Kristus. Han fortalte folket at de var de andre sauene han hadde nevnt til folket i Israel.


Jesus helbredet deres syke, forkynte dem Evangeliet om Fred, og viste mange mirakler. Ild kom ned fra himmelen, og er omgitt av barn, men det var en Himmelsk Ild som ikke brenne barn. Faktisk, barna var sammen med Engler fra Himmelen.


Siden Han hadde utført for forsoningen ved hans lidelser i Gethsamane og Hans påfølgende rettssaken, juling, og på korset, Jesus fortalte Nephittene og Lamanittene at moseloven var oppfylt i Ham.


Også Jesus lærte folket i Amerika sin Preken på Fjellet. Han innstiftet Nadverden for Hans Måltid. Han profeterte til folket er etterkommere' fremtid. Og han fortalte folket at han en dag ville komme tilbake. Faktisk, han profeterte om mange av hendelsene i de Siste Dager, når Han kommer tilbake.


I denne dagen og alder, er vi alle lever i er det mye strid. Jesus sa at stridighetens ånd, var ikke av Ham. Jesus fortalte folket at stridighetens ånd, var av djevelen som er stridighetens far. Jesus fortalte folk at det ikke var Hans lære å hisse opp folks hjerter til vrede mot hverandre. HANS lære var at slike ting skal gjøres unna med.




Jesus slutt steg tilbake opp til himmelen, men Han fortalte folket at Han skulle besøke andre mennesker. Jeg personlig tror at vi en dag vil få vite at han gikk til mange forskjellige folk på alle bebodde kontinenter.


Les alt om det i bok 3. Nephi i Mormons Bok-et Annet Testamente Om Jesus Kristus. Og kan du ta kontakt med misjonærer fra Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige... hvis de er tilgjengelig i din del av verden.


MERK: Denne toppen tegning og den andre tegningen nedenfor finner du ved å klikke på riktig knapp på toppen av siden. Deretter blar du ned til bunnen av listen, fordi nye tegninger er på bunnen av listen. Nedenfor tegningen er fra et tidligere innlegg. Jeg vil legge ut dette på flere språk. For å få til utskrivbare coloring sider for dette innlegget kan du klikke på knappen merket . . . . . . . . Religiøs.

(Religious)




Jesus visits His People in the Americas

Jesus besøker Sitt Folk i Amerika

No comments:

Post a Comment