Monday, October 12, 2020

Jeesus Kristus vierailee kansansa luona Amerikassa (Finnish) Jesus Christ visits His People in the Americas

 


Jesus Christ visits His People in the Americas

Jeesus Kristus vierailee kansansa luona Amerikassa



Jeesus asui vanhassa maailmassa, lähellä Galilean merta tai Tiberiuksen merta. (Molemmat nimet ovat oikein.) Mutta ylösnousemuksensa jälkeen hän tuli Amerikkaan. Hän meni todennäköisesti myös moniin muihin paikkoihin maailmassa. Jeesus valitsi 12 opetuslasta Amerikassa. Ihmiset, joissa hän vieraili, olivat nefiläisiä ja lamanilaisia... kuten Mormonin kirjassa on, toinen Kristuksen testamentti. Hän kertoi kansalle, että he olivat muita lampaita, jotka hän oli maininnut Israelin kansalle.


Jeesus paransi sairaansa, opetti heille rauhan evankeliumia ja osoitti ihmisille monia ihmeitä. Tuli tuli tuli taivaasta ja ympäröi lapsia, mutta se oli taivaallinen tuli, joka ei polttanut lapsia. Itse asiassa lapset liittyivät enkeleihin taivaasta.


Koska Hän oli tehnyt sovituksen hänen kärsimykset Gethsamane ja Hänen myöhempi oikeudenkäynti, pahoinpitelyt, ja ristillä, Jeesus kertoi Nefiläiset ja Lamanilaiset, että Mooseksen Laki oli täytetty Hänessä.


Jeesus opetti myös Amerikan kansalle Vuorisaarnansa. Hän asetti ehtoollisen Sakramentin. Hän profetoi kansan jälkeläisten tulevaisuudesta. Ja hän kertoi ihmisille, että hän jonain päivänä palaa. Itse asiassa hän profetoi monista viimeisten päivien tapahtumista, jolloin hän palaa.


Tässä päivässä ja ikä, me kaikki elämme on paljon kiistaa. Jeesus opetti, että kiistan henki ei ollut hänestä. Jeesus kertoi kansalle, että kiistan henki oli paholaisesta, joka on kiistan isä. Jeesus sanoi kansalle, ettei hänen oppinsa ollut herättää ihmisten sydäntä vihaamaan toisiaan. Hänen oppinsa oli, että tällaiset asiat olisi poistettava.


Jeesus nousi lopulta takaisin taivaaseen, mutta hän kertoi ihmisille, että hän aikoo vierailla muissa ihmisissä. Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että jonain päivänä saamme tietää, että hän meni monille eri kansoille kaikilla asutuilla mantereilla.


Lue kaikki siitä 3. Nefin kirjasta Mormonin kirjasta, toisesta Jeesuksen Kristuksen testamentista. Ja voit ottaa yhteyttä Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen kirkon lähetyssaarnaajiin... jos ne ovat saatavilla omassa osassa maailmaa.


HUOMAUTUS: Tämä top piirustus-ja muut piirustus alla löytyy klikkaamalla oikeaa painiketta yläreunassa sivun. Vieritä sitten luettelon alaosaan, koska uudet piirustukset ovat luettelon alareunassa. Alla oleva piirustus on edellisestä viestistä. Aion lähettämistä tämän useilla kielillä. Päästä tulostettava väritys sivuja tähän viestiin klikkaa painiketta merkitty . . . . . . . . Uskonnollinen.  (Religious)



Jesus visits His People in the Americas

Jeesus vierailee kansansa luona Amerikassa

No comments:

Post a Comment