Tuesday, October 20, 2020

Legenden om den Europeiske Robin (Norwegian) Legend of the European Robin

 




Legend of the European Robin

Legenden om den Europeiske Robin


Dette er en tegning av den Europeiske robin. Det kalles Robin Røde Bryst i Storbritannia. Dette Robin har røde fjær på sitt bryst og til og med på ansiktet sitt. Den har en bred distribusjon over det meste av Europa. Faktisk, fuglen finnes året rundt i de fleste deler av Europa. Det er også somre i store deler av Asia, så langt øst som Vest-Sibir. Den Europeiske Robin vintre i deler av Nord-Afrika og midt-østen, blant annet i Palestina-området. Overraskende denne fuglen har blitt sett så langt vest som Island.


Legenden om den Europeiske Robin handler om hvordan Robin hjalp Jesus holde deg varm i stallen.

Her er hvordan historien går, med mine tilføyelser...


Mary hadde allerede gitt liv til Jesus. Det var en kald natt og brann foran den lille stabil skulle ut. Joseph hadde samlet all veden han kunne, men det var bare ikke mer nærliggende. Han ønsket ikke å forlate Maria og Jesus alene, så de ble sittende i den kalde natteluften. Maria, som var i kontakt med dyr mer enn vanlige mennesker, spurte oksen for å hjelpe til med å finne noen tre. Men det er en okse som ikke selv våkne opp. Så neste Maria spurte sauer. Sauene også våknet ikke.


Men en Robin hadde vært roosting i taket tekke og han hørte forespørsel. Så den lille alle brune fuglen fløy av gårde og fant kvister og plassert dem på kull. Så han brukte sine små vinger som belgene for å få ilden til å flamme opp. (Science Merk: Fanning flammene har lagt flere av oksygen tre nødvendig å brenne.) Når den lille Robin var å bringe de siste kvist ilden flammet opp spesielt høy og brent brystet og deler av ansiktet hans.


Selv om brent den lille fuglen holdt samle kvister for å sikre at Jesus ville være varm hele resten av natten. Neste Mary invitert Robin til å komme å synge for Babyen Jesus og den lille fuglen sittende på kanten av parkett manger og sang en nydelig sang for å hjelpe barnet resten. Maria så på og uttalte en velsignelse på Robin. Hun sa: "Du og dine etterkommere skal bli velsignet med å alltid beholde den røde markeringene på fjær å vise verden de gode tingene du gjorde for Jesus."Den lille Robin' s burn slått til røde fjær, og han vendte tilbake til stråtak å se over Barnet Jesus for resten av natten.


Så, til denne dag, når du ser den røde markeringene på Robin Røde Bryst du ser bevis på belønning som en Robin mottatt for å hjelpe Barnet Jesus holde deg varm.




MERK: Denne tegningen, i utskriftsvennlig form, kan bli funnet ved å klikke på knappen merket..... Fugler.....eller.....

No comments:

Post a Comment