Monday, January 6, 2020

Перше видіння Джозефа Сміта про Батька і Сина (Ukrainian)

NOTE to my English Visitors...  I posted this entry in several languages.  Scroll down to see the English version of the entry.  You may need to click on "Older Posts"

Перше видіння Джозефа Сміта про Батька і Сина
(Joseph Smith's First Vision of the Father and the Son)


Ми святі останніх днів, або я повинен сказати, що ми члени Церкви Ісуса Христа святих останніх днів, знаємо, що ми жили до того, як прийшли на Землю. Ми жили досмертельним життям з нашими Небесними Батьками та старшим братом Ісусом Христом. Ісус зголосився і був обраний там нашим Спасителем. Сатана чи Люцифер також були одним із наших духовних братів. Він не був обраний тому, що не хотів, щоб ми мали свою свободу вибору правильного від неправильного. Сатана отримав третину небесних господарів дотримуватися його плану. Тож Люцифер та його послідовники були викинуті на Землю. Вони не пройшли через завісу забудькуватість, яку ми пройшли, коли ми прийшли на Землю.



Багатьом великим духам було заздалегідь заздалегідь робити великі справи на цій Землі. Особисто я вважаю, що вона включає багатьох великих людей, які жили чи зараз живуть на Землі. Я б включив до цього списку: Авраама Лінкольна, Джорджа Вашингтона, Михайла Горбачова, Папу Івана Павла II, Матері Терези, Дуайта Ейзенхауера, Альберта та Мілеви Ейнштейн, П'єра та Марі Кюрі, Антуана та Марі-Анн

Лавуазьє, Махатма Ганді, Мартін Лютер Кінг-молодший Флоренс Найтінгейл, сер Ісаак Ньютон, Марк Твен, Джейн Остін, Джордж Лукас та Джин Родденберрі ... щоб назвати лише декілька. Я також думаю, що лідерам багатьох багатьох церков та релігійних рухів було заздалегідь заздалегідь робити те, що вони робили чи роблять зараз.



Ще в 1820 році Джозеф Сміт був 14-річним хлопчиком, який цікавився релігією. Він жив у сільському Нью-Йорку, США. Він читав у Святій Біблії, що Бог відповість на молитви тих, кому не вистачає мудрості, якщо вони попросять Бога. (Яків 1: 5) Йосип прийняв цю пораду. Він зайшов до невеликого гаю дерев біля ферми батька і став на коліна, щоб помолитися. Його здивувала невидима сила противника, яка намагалася його знищити. Саме Сатана НЕ хотів, щоб Йосип робив ту роботу, яку йому було визначено. Тож сатана намагався не дати Джозефу молитися і розпочати роботу, для якої був обраний Джозеф Сміт.



Потім сталося чудове. І Бог, і Батько, і Його Син Ісус Христос з'явилися Джозефу Сміту. Сатана негайно відійшов. Тоді Йосиф запитав Небесного Батька та Ісуса Христа, до якої церкви він повинен приєднатися. Вони доручили йому приєднатися до жодної церкви, яка тоді існувала на Землі. Іосиф продовжував відвідувати ангели більше бачень і відвідувань, як ішли роки. Врешті-решт він отримав від ангела старовинні золоті тарілки і перевів їх у Книгу Мормона, ще один Завіт Ісуса Христа. Це був давній запис про стосунки Бога з деякими ранніми мешканцями Америк. Книга розповідає про воскреслого Ісуса, який їх бачив.

Під час перекладу книги Йосифа відвідували Іван Хреститель та апостоли Петро, ​​Яків та Іван. Вони відновили владу священства Джозефу та його другові Оліверу Каудері. Під керівництвом ангелів та Ісуса Христа Джозеф Сміт відновив повну і справжню Церкву Ісуса Христа. Ця церква має апостолів і пророків і божественний авторитет священства Божого.



Церква Ісуса Христа святих останніх днів також володіє силою герметизації пари та їхніх дітей разом на час і на всю вічність. Це означає, що ми знаємо, що наш шлюб і наша родина будуть вічними, якщо ми віримо в Ісуса Христа як свого Спасителя і будемо жити гідно .... або як можна достойніше. Небесний Батько та Ісус знали, що ми будемо робити багато помилок і всі ми грішники. Тому Ісус прийшов на Землю страждати і вмирати за наші гріхи, щоб ми могли повернутися жити разом з нашими Небесними Батьками та старшим братом Ісусом. Ми також будемо жити зі своєю родиною, яка була у нас і на Землі.



Все це відновлення повного Євангелія Ісуса Христа, включаючи знання, які ми жили до того, як ми жили на Землі, розпочалося з першого бачення Джозефа Сміта.



ПРИМІТКА. Цей малюнок у формі для друку можна знайти, натиснувши на кнопки з написом ...

. . . . Усі друковані матеріали. . . . . або. . . . . . Релігійні. Прокрутіть униз до нижнього меню спадного меню.

No comments:

Post a Comment