Saturday, April 4, 2020

Малюнки відновлення Євангелія Ісуса Христа (Ukrainian) Drawings of the Restoration of the Gospel of Jesus Christ


Joseph Smith's First Vision of the Father and the Son
ерше бачення Джозефа Сміта про батька і сина




Ми вважаємо, що 200 років тому, приблизно в цей час року, Джозеф Сміт, який був молодим фермерським хлопчиком, якому було 14 років, був збитий з пантелику релігією. Він чув проповіді різних служителів у своєму маленькому містечку на півночі штату Нью-Йорк. Він хотів знати, до якої Церкви приєднатися, тому що у нього були родичі в різних церквах. Він читав у Святій Біблії, де Яків сказав просити Бога. Йосип пішов у ліс помолитися. Він побачив видіння батька і сина. Так з'явилися юному Йосипу Небесний Батько і Його Син Ісус Христос. Йому, Йосипу, було сказано, що він не повинен приєднуватися до жодної з церков.




Через кілька років Йосипа відвідав Ангел. Цей ангел, на ім'я Мороній, був американським пророком 1400 років тому. Цей ангел дав Йосипу набір золотих пластин, на яких були написані слова. За допомогою дару і сили Божої Йосип переклав золоті листи, а потім опублікував переклад як Книгу Мормона. Книга Мормона оповідає про відвідування Спасителем Ісусом Христом свого народу десь у Новому Світі. Тобто десь в Північній або Південній Америці.



Таким чином, Біблія-це відносини Бога з однією гілкою Його народу в Старому Світі, а Книга Мормона, Ще один заповіт Ісуса Христа, - це запис відносин Бога з гілкою Його народу в Новому Світі. Обидві книги свідчать, що Ісус є Христос і Єдинородний Син Божий. Він страждав і помер за наші гріхи. Завдяки йому ми можемо покаятися в своїх гріхах, і одного разу всі ми будемо воскрешені.



Під час перекладу Книги Мормона Джозефа Сміта відвідали воскреслий Іоанн Хреститель і апостоли Петро, Яків та Іоанн. Вони посвятили Йосипа і його писаря Олівера Каудері на священство Аароново, а потім і Мелхиседеково.



Зрештою Джозефу Сміту було доручено організувати і відновити справжню Церкву Ісуса Христа. Запечатана сила Господа була відновлена, і храми були побудовані по всьому світу, щоб пари могли поєднуватися шлюбом або запечатуватися на час і всю вічність. Якщо ми будемо хрещені тим, хто має владу, і якщо у нас будуть наші храмові благословення, ми зможемо жити з нашим чоловіком і сім'єю у вічності.



Ми віримо, що люди будуть винагороджені відповідно до того світла, який вони були готові отримати. Але ми не віримо, що хороші люди, що належать до інших релігій, будуть горіти в пеклі. Тільки нечестиві люди будуть страждати за свої гріхи в тому, що ми називаємо духовною в'язницею. Ми щиро сподіваємося, що добрі люди, які не мали можливості почути Євангеліє Ісуса Христа в цьому житті, будуть відкриті для того, щоб почути його в духовному світі. Ось де ми йдемо, коли вмираємо. Добрі люди, які отримали Євангеліє, навчатимуть інших духів у духовному світі. Коли Ісус повернеться на Землю під час свого другого пришестя, тоді добрі люди воскреснуть і отримають прославлені досконалі тіла. І буде ще тисяча років миру, перш ніж ми всі вирушимо до призначеного нам роду слави. Тільки дуже-дуже злі будуть йти в зовнішню темряву.



Одна з причин, по якій ми будуємо храми, полягає в тому, що люди можуть хреститися як довірена особа для тих, хто не мав такого шансу і тепер живе в духовному світі. Ми також, як смертні, можемо хреститися і запечатуватися за наших предків, які померли до того, як вони змогли хреститися або запечататися зі своїми подружжям і дітьми. Тому у нас також є запечатані діти людей, щоб вони всі могли бути разом в Небесному Царстві. Ця запечатуюча сила була повернута Джозефу Сміту пророком Ілією, який був узятий на небеса, не скуштувавши смерті.



Одна з великих істин, відкритих Джозефу Сміту, полягала в тому, що всі ми жили в передсмертному житті. Там у нас були небесні батьки. У нас були і батько, і мати на небесах. Ми були послані на Землю, щоб отримати смертне тіло і пройти випробування. Нашим старшим братом по духу був Ісус Христос. Він сам зголосився стати нашим рятівником.



Ще одна велика істина полягала в тому, що Євангеліє було на землі в декількох влаштуваннях. Що входить Адама і Єви... Енох... Мойсей... Ілля... Ісус. і т. д. (звичайно, це не всі з них.)




Перші святі в цьому євангелії були вигнані з Огайо, Міссурі та прекрасного міста, яке вони побудували в Іллінойсі під назвою Наву. Зрештою Джозеф Сміт був убитий злий натовпом, і влада керувати Церквою Христа перейшла до старшого члена кворуму дванадцяти апостолів. Його звали Бригем Янг. Він привів членів Божого Царства в долину Солоного озера, розташовану на території сучасного штату Юта в Сполучених Штатах Америки.




Там Церква процвітала, і тепер ви можете бачити наших місіонерів, які йдуть за свій рахунок, щоб вчити світу Євангеліє Ісуса Христа. Церква має своїх членів у більшості країн світу. Ми з дружиною обидва служили на місіях. Я їздив в Нью-Мексико, Техас і Колорадо. Моя дружина служила в Арізоні і Неваді. Мій брат служив у Чилі. Моя сестра служила в Англії.



Бригам Янг передав владу священства, щоб бути пророком, і в кінцевому підсумку вона покоїлася на нашому нинішньому пророку. Його звуть Рассел М. Нельсон. Він теж лікар і кардіохірург. Ми з нетерпінням чекаємо його послань під час конференції. Він одночасно підбадьорює і надихає. Ми дійсно могли б використовувати це прямо зараз.

Ось ще кілька малюнків подій і людей, про які я тільки що говорив. Пам'ятайте, що всі вони доступні в друкованому вигляді, натиснувши на кнопку "релігійні" у верхній частині сторінки блогу. У списку є набагато більше, ніж просто ці зразки. Отримуйте задоволення від розфарбовування. Отже, просто натисніть на потрібну кнопку і прокрутіть вниз, щоб побачити всі малюнки, які я передрукував сьогодні. Насправді є дві кнопки з цими малюнками. Вони позначені . . . . . Religious . . . . . All Printables.

Joseph Smith listens to a Minister


Joseph Smith reads the Bible



Joseph Smith's First Vision


Joseph Smith is visited by the Angel Moroni

Joseph Smith Translates the  Golden Plates 



Joseph Smith and Oliver Cowdery get the Aaronic Priesthood



Joseph Smith and Oliver Cowdery get the Melchizedek Priesthood


Joseph Smith restores Christ's Church



Joseph Smith and Oliver Cowdery visited by Elijah




Joseph Smith in Nauvoo


Joseph Smith near Nauvoo Temple



Brigham Young enters the Salt Lake Valley

President and Sister Nelson




Temple Baptismal Font


Temple with Family



Lion laying down with the Lamb

Together in the Celestial Kingdom




Adam and Eve with the Forbidden Fruit




Enoch and His City




Moses with the Ten Commandments



Elijah fed by the Ravens




Elijah vs the Priests of Baal




Elijah goes to Heaven in a Firey Chariot




Jesus as a 12-year old at the Temple







Jesus is Baptized




Jesus calls His Apostles





Jesus teaching the People



Jesus teaching about Forgiveness



Jesus suffers in Gethsemane



Jesus appears to His Apostles




Jesus Ascending into Heaven





Jesus in the Americas



Jesus at His Second Coming



No comments:

Post a Comment