Saturday, April 4, 2020

Tegninger af genindførelsen af Jesu Kristi evangelium (Danish) Drawings of the Restoration of the Gospel of Jesus Christ


Joseph Smith's First Vision of The Father and The Son

Joseph Smiths første Vision af far og søn




Vi mener, at for 200 år siden, omkring denne årstid, var Joseph Smith, som var en ung bondedreng, der var 14 år gammel, forvirret over religion. Han havde hørt forskellige ministre prædike i sin lille by. Han ville vide, hvilken kirke han skulle slutte sig til, fordi han havde familiemedlemmer i forskellige kirker. Han læste i Bibelen, hvor James bad Gud om det. Så Joseph tog ud i skoven for at bede. Han så en vision af Faderen og Sønnen. Så himmelske Fader og hans Søn Jesus Kristus viste sig for unge Joseph. Han, Joseph, fik at vide, at han ikke skulle slutte sig til nogen af kirkerne.




Et par år senere blev Joseph besøgt af en engel. Denne engel, Moroni, havde været en amerikansk profet 1400 år tidligere. Englen gav Joseph et sæt gyldne plader, der havde skrevet på dem. Ved Guds Gave og magt oversatte Joseph guldpladerne, og så udgav han oversættelsen som Mormons Bog. Mormons Bog fortæller om Frelserens besøg til hans folk et sted i den nye verden. Det betyder et sted i nord-eller Sydamerika.



Så Biblen er Guds omgang med en gren af hans folk i den gamle verden, og Mormons Bog, Et andet testamente af Jesus Kristus, er en rekord af Guds omgang med en gren af hans folk i den nye verden. Begge bøger viser, at Jesus er Kristus og Guds enbårne Søn. Han led og døde for vores synder. På grund af ham kan vi angre vores synder og vi vil alle blive genoplivet en dag.



Under oversættelsen af Mormons Bog blev Joseph Smith besøgt af Johannes Døberen og apostlene Peter, James og John. De ordinerede Joseph og hans skribent, Oliver Kodery til Aaronic og derefter Melcheidek Priesthood.



Til sidst fik Joseph Smith besked på at organisere og genoprette Jesus Kristus sande kirke. Herrens forseglingsstyrke blev genoprettet, og templerne er blevet bygget over hele verden, så par kan gifte sig eller forsegles i al evighed. Hvis vi døbes af en, der har autoritet, og hvis vi har vores tempel velsignelser, vil vi kunne leve med vores ægtefælle og familie i evigheden.



Vi tror, at folk vil blive belønnet efter det lys, de var villige til at modtage. Men vi tror ikke, at gode mennesker i andre religioner vil brænde i helvede. Kun de onde vil lide for deres synder i det, vi kalder Åndefængslet. Vi håber inderligt, at gode mennesker, som ikke havde mulighed for at høre Jesu Kristi evangelium i dette liv, vil være åbne for at høre det i åndeverdenen. Det er der, vi tager hen, når vi dør. Gode mennesker, der har haft evangeliet, vil lære andre ånder i åndeverdenen. Når Jesus vender tilbage til jorden, når han kommer igen vil gode mennesker genopstå og få glorificerede perfekte kroppe. Og der vil være tusind år med fred, før vi alle går til vores rige af ære. Kun de meget onde vil komme til det ydre mørke.



En af grundene til, at vi bygger templer, er, at folk kan døbes som stedfortræder for dem, der ikke havde den chance og nu lever i åndeverdenen. Som dødelige kan vi også døbes og forsegles for vores forfædre, der døde, før de kunne døbes eller forsegles til deres ægtefælle og børn. Så vi har også folks børn forseglet til dem, så de alle kan være sammen i det himmelske kongerige. Denne forseglende kraft blev genoprettet til Joseph Smith af profeten Elijah, som blev bragt i himlen uden at smage døden.



En af de store sandheder, der blev afsløret for Joseph Smith var, at vi alle levede i et før-dødeligt liv. Der havde vi himmelske forældre. Vi havde både en far og mor i himlen. Vi blev sendt til Jorden for at modtage en dødelig krop og blive testet. Vores ældre Sprit bror var Jesus Kristus. Han meldte sig frivilligt til at være vores Frelser.



En anden stor sandhed var, at evangeliet har været på jorden i flere dispensationer. Det inkluderede Adam og Eva... Enok... Moses... Elias... Jesu. osv. (Det er naturligvis ikke dem alle.)




The early saints, i denne dispensation af evangeliet, blev jaget ud af Ohio, Missouri, og en smuk by de byggede i Illinois kaldet Nauvoo. Til sidst blev Joseph Smith dræbt af en ond pøbel, og autoriteten til at lede Kristus kirke gik til det ledende medlem af det beslutningsdygtige antal af De Tolv Apostle. Han hed Brigham Young. Han ledte medlemmerne af Guds Rige til Salt Lake Valley i det, der nu er Utah i USA.




Der blomstrede kirken, og nu Kan du se vores missionærer, der går ud på deres egen bekostning for at lære Jesu Kristi evangelium til verden. Kirken har medlemmer i de fleste lande i verden. Min kone og jeg tjente begge missioner. Jeg tog til Colorado. Min kone var i Nevada. Min bror tjente i Chile. Min søster tjente i England.



Brigham Young bestod præstegerningen som profet og til sidst hvilede den på vores nuværende profet. Han hedder Russel M. Nelson. Han er også læge og hjertekirurg. Vi ser frem til hans budskaber under konferencen. Han er både opmuntrende og inspirerende. Det kunne vi godt bruge lige nu.


Her er et par tegninger af begivenhederne og folk, jeg lige har talt om. Husk, at de alle er tilgængelige i printbar form ved at klikke på knappen "religiøs" øverst på blogsiden. Der er mange flere på listen end bare disse prøver. Hyg dig med farverne. Klik på den rigtige knap og rul ned for at se alle de tegninger, jeg tog i dag. Der er faktisk to knapper med disse tegninger. De er mærket  .. . . . . . . . . . Religious . . . . . All Printables.




Joseph Smith listens to a Minister


Joseph Smith reads the Bible



Joseph Smith's First Vision


Joseph Smith is visited by the Angel Moroni

Joseph Smith Translates the  Golden Plates 



Joseph Smith and Oliver Cowdery get the Aaronic Priesthood



Joseph Smith and Oliver Cowdery get the Melchizedek Priesthood


Joseph Smith restores Christ's Church



Joseph Smith and Oliver Cowdery visited by Elijah




Joseph Smith in Nauvoo


Joseph Smith near Nauvoo Temple



Brigham Young enters the Salt Lake Valley

President and Sister Nelson




Temple Baptismal Font


Temple with Family



Lion laying down with the Lamb

Together in the Celestial Kingdom




Adam and Eve with the Forbidden Fruit




Enoch and His City




Moses with the Ten Commandments



Elijah fed by the Ravens




Elijah vs the Priests of Baal




Elijah goes to Heaven in a Firey Chariot




Jesus as a 12-year old at the Temple







Jesus is Baptized




Jesus calls His Apostles





Jesus teaching the People



Jesus teaching about Forgiveness



Jesus suffers in Gethsemane



Jesus appears to His Apostles




Jesus Ascending into Heaven





Jesus in the Americas



Jesus at His Second Coming




No comments:

Post a Comment