Sunday, April 19, 2020

Ранні Ссавці з Китаю (Ukrainian) Early Chinese Mammals coloring pages


Note To English Readers:  Scroll down and click on "Older Posts" and keep scrolling to get to the English version of this post.  


Repenomamus the Mammal that ate Dinosaurs
(It ate baby dinosaurs.)



Volaticotherium the first flying Mammal





 Zhangheotherium the Mammal with a Poisonous Spur



На першому малюнку зображено незвично велике ссавець для епохи динозаврів. Репеномамус був одним з найбільш ранніх ссавців. Він жив на території сучасного Китаю. Він жив у ранньому крейдяному періоді близько 125 мільйонів років тому. Репеномамус був розміром з Опосума або борсука. Це було набагато більше, ніж інші відомі Ссавці того періоду часу.



Є багато дрібних ссавців з того періоду часу, але це було тоді, коли динозаври правили землею. Ось у чому справа з цим ссавцем: воно з'їло дитинчат динозаврів. Палеонтологи виявили всередині цього ссавця кістки дитинчат динозаврів. Так що, можливо, не всі ссавці були повністю налякані динозаврами. Цей охоче здійснював набіги на гнізда динозаврів.



Є два відомих виду, де R. robustus був розміром з Опосума Вірджинії і, ймовірно, важив близько 13 фунтів. або 6 кг. р. Гігантікус був розміром з борсука. при вазі 31 фунт або 14 кг.



Цей ранній ссавець був виявлений приблизно в 2000 році. Його відкриття змінило наше уявлення про ссавців мезозойської ери. Знову ж таки, вони не всі були слабаками, які жили в страху перед усіма динозаврами.





Другий малюнок-це ще одна несподівана знахідка з Китаю. Це було з юрського періоду. Це був маленький ссавець, який жив серед динозаврів, але він міг літати. Принаймні, він міг ковзати. У нього була волохата мембрана, яка тягнулася від рук і ніг. Ця мембрана дозволяла йому ковзати від дерева до дерева, як сучасні білки-летяги. Він був названий Volaticotherium.



Волатикотеріум існував на Землі близько 164 мільйонів років тому. Це було комахоїдне, тому воно харчувалося комахами. З іншого боку, сучасні білки-летяги-травоїдні тварини. Volaticotherium мав плоский хвіст, який, ймовірно, допомагав йому ковзати від дерева до дерева. Вона була близько 5 або 6 дюймів завдовжки. Тобто приблизно 12-14 см.



Ця знахідка показує, що Ссавці піднялися в повітря приблизно на 70 мільйонів років раніше, ніж вважалося раніше. Раніше вважалося, що кажани були першими літаючими ссавцями.





На останньому знімку зображено ссавець, що жив в ранньому крейдяному періоді, близько 122 мільйонів років тому. Він називався Жангеотериум. Він був маленький, близько 6 дюймів або 16 см завдовжки. Він був унікальний тим, що, подібно качкодзьоба, мав отруйну шпору на задніх лапах. Також вважається, що це годує ссавець і що у самок молочні залози знаходяться на нижній стороні тіла. Чжанхеотеріум був також знайдений в Китаї. Якщо бути більш точним, то він був знайдений в провінції Ляонін.



На цьому малюнку Жангеотеріум був спійманий маленьким м'ясоїдним динозавром-Тероподом. Але замість того, щоб бути з'їденим, Жангеотеріум збирається вдарити і паралізувати свого ворога шпорою на задній нозі. Дія отрути може і не бути постійним, але це дасть Жангеотеріуму час втекти. Значить, це ссавець зовсім не так вже безпорадно... навіть коли на них полювали динозаври, які хотіли пообідати в Жангеотеріумі.



Я хочу віддати належне потоковий сервіс під назвою Curiosity потік. Нещодавно ми подивилися відео про ці дивовижні відкриття. Це відео надихнуло ці малюнки і сьогоднішній пост. Ми бачили це відео на каналі Curiosity Stream. Відео називається: стародавня земля, Світанок ссавців. У цій серії є ще кілька відеороликів. Підписи доступні на декількох мовах.





Примітка: я буду публікувати це на декількох мовах. Ці малюнки належать авторському праву Робіна Ендрю Лаймана 2020 року. Всі малюнки в цьому блозі є авторськими правами Робіна Ендрю Лаймана на 2016-2020 роки. Малюнки є безкоштовними і можуть бути надруковані і використані для розфарбовування. Бібліотеки, вчителі, батьки, Круїзні лайнери, музеї і будь-яка освітня програма мають мій дозвіл друкувати Малюнки для дітей або дорослих в кольорі. У цьому блозі немає ніяких зборів. Ці малюнки можна знайти в друкованому вигляді, натиснувши на кнопки вгорі цієї сторінки, які позначені . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Paleontologhy . . . . . All Printables.

No comments:

Post a Comment