Saturday, April 25, 2020

Barefoot Hun-Elf med Spyd (Norwegian) Barefoot She-Elf with a Spear coloring page


Barefoot She-Elf with a Spear
Barefoot Hun-Elf med Spyd

Jeg forteller deg noe som kan overraske deg. Noen Wood Elves foretrekker å gå barbeint. De har tøffe føtter. De har nesten Hobbit-lignende føtter... (selv om det ikke er så bredt og ikke som furry). Det er enda legender av Proto-Hobbiter som giftet seg med Alver i løpet av de Første Alder. Disse er ikke kjente legender, men disse Barbeint Alver er et bevis for sannheten av disse historiene. Barefoot Alver er litt kortere enn de fleste Wood Elves, (sannsynligvis på grunn av sin Hobbit-lignende forfedre). Det er antatt at interspecies ekteskap som skjedde i den Vestlige delen av Middle Earth, men etterkommere av alle Proto-Hobbiten og Elf ekteskap til slutt flyttet til Myrkskog, som er lenger Øst.



Når en av Barfot Alver går gjennom skogen de kan føle seg der de skal. De kan kjøre perfekt balansert på grener og hoppe tilbake til skogbunnen mye bedre enn sko-kledd Alver. Nå er det å si noe, vurderer hvor godt skoen-kledd Alver kan løpe og hoppe og navigere i skogen.



Som sin Hobbit forfedre, Barbeint Alver er ofte valgt for utkikk plikt og speider plikt. Dette er fordi, som en Hobbit, kan de forbli usynlige når de går og kjøre selv. De kan kjøre og gå så stille at ingen ork, goblin, eller troll kan høre dem. Selv Barn av Ungoliant kan ikke høre eller ta en Barfot Fe. (Barn av Ungoliant er arter av gigantiske edderkopper i midgard.)



Disse Barbeint Alver er også i stand til å forsvare seg selv veldig godt. De foretrekker et spyd som sine viktigste våpen, selv om alle kan også bruke en bue. Men, igjen, de foretrekker en kniv-lignende spyd. Også, i likhet med Hobbiter, disse Barbeint Alver er en sprekk skudd med en stein. De kan kaste steiner med skremmende presisjon. De vil også bruke en slynge og de nesten aldri gå glipp av. Barefoot Alver bruke lette rustning, men det er fortsatt veldig effektiv i å gi dem beskyttelse fra noen av de våpen utøvet av onde skapningene i midgard. De ofte ha en lys e-post og en enkel bringeduken og låret og leggen rustning. Interessant nok, Barbeint Alver ikke bære rustning på ryggen eller på baksiden av beina. Dette tillater dem å være i stand til å bevege seg raskt. Deres fart og smidighet er deres beste forsvar.



Barefoot Alver er vakre, men de har en tendens til å være mindre forfengelig og mer jordnær enn noen av Alvene av Rivendell og den herskende Alver i Myrkskog. De er en del av Myrkskog Rike og de er lojale mot sin Konge og Dronning, men de har også en bit av autonomi i sin del av skogen.



Jeg ønsker å anerkjenne den fantastiske bøker, Hobbiten, og De tre Lord Of The Ring-bøker. Denne korte artikkelen er basert på disse bøkene og min fantasi. Jeg absolutt elsker de bøkene! Jeg anbefaler dem til alle. Filmen tilpasninger av Weta Workshop er noen av mine favoritt filmer. For å virkelig forstå Lord Of The Rings du trenger å lese en ganske lang bok som J. R. R. Tolkein også skrev, kalt Simallarian. Det er typen som en midgard versjon av første Mosebok i det Gamle Testamente.



MERK: Denne tegningen, i utskriftsvennlig form, finner du ved å klikke på en av to knapper opp på toppen av siden. Husk å bla ned til bunnen for nye tegninger som dette. Klikk på . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . All Printables . . . . . . . . .  . . .. .. . Fantasy, Myths, and Circus . . .

No comments:

Post a Comment