Saturday, April 25, 2020

Босонога ельфійка зі списом (Ukrainian) Barefoot She-Elf with Spear coloring page

Barefoot She-Elf with Spear
Босонога ельфійка зі списом



Я кажу вам те, що може вас здивувати. Деякі лісові ельфи вважають за краще ходити босоніж. У них міцні ноги. У них майже Хоббітські ноги... (хоча і не такий широкий і не такий пухнастий). Є навіть легенди про прото-хоббітів, які одружилися на ельфах в першу епоху. Це не дуже відомі легенди, але ці босоногі ельфи є доказом істинності цих історій. Босоногі ельфи трохи нижче більшості лісових ельфів (ймовірно, через їх хоббітоподібних предків). Вважається, що міжвидові шлюби відбувалися в західній частині Середзем'я, але нащадки всіх Протохоббітів і ельфів зрештою переселилися в Мірквуд, який знаходиться далі на схід.



Коли один з босоногих ельфів біжить через ліс, вони відчувають, куди йдуть. Вони можуть чудово балансувати на гілках і стрибати назад на лісову підстилку набагато краще, ніж одягнені в взуття ельфи. А ось це вже дече про що говорить, враховуючи, як добре одягнені у взуття ельфи вміють бігати, стрибати і орієнтуватися в лісі.



Як і їхні предки хоббіти, босоногі ельфи часто вибираються для дозорних і розвідників. Це відбувається тому, що, подібно хоббітам, вони можуть залишатися невидимими, коли ходять і навіть бігають. Вони можуть бігати і ходити так тихо, що ні орк, ні Гоблін, ні троль їх не почують. Навіть діти Унголіанта не можуть ні почути, ні зловити босоногу фею. (Діти Унголіанта-це різновид гігантських павуків у Середзем'ї.)



Ці босоногі ельфи теж вміють дуже добре захищатися. Вони вважають за краще спис в якості своєї головної зброї, хоча всі також можуть використовувати лук. Але, знову ж таки, вони віддають перевагу спис, схожий на ніж. Крім того, як і хоббіти, ці босоногі ельфи відмінно стріляють каменем. Вони можуть кидати каміння зі страшною точністю. Вони також будуть використовувати пращу, і вони майже ніколи не промахуються. Босоногі ельфи носять легку броню, але вона все ще дуже ефективна, забезпечуючи їм захист від деяких видів зброї, якими володіють злі істоти Середзем'я. Вони часто носять легку кольчугу і простий нагрудник, а також обладунки на стегнах і гомілках. Цікаво відзначити, що босоногі ельфи не носять броню на спині або на задніх ногах. Це дозволяє їм швидко пересуватися. Їх швидкість і спритність - найкращий захист.



Босоногі ельфи красиві, але вони, як правило, менш марнославні і більш приземлені, ніж деякі з ельфів Рівенделла і правлячих ельфів Мірквуда. Вони є частиною Королівства Мірквуд, і вони вірні своєму королю і королеві, але вони також мають деяку автономію в своїй частині лісу.



Я хочу відзначити чудові книги "Хоббіт " і"три Володарі кілець". Ця коротка стаття заснована на цих книгах і моїй уяві. Я просто обожнюю ці книги! Я дуже рекомендую їх усім. Екранізації Weta Workshop-це деякі з моїх улюблених фільмів. Щоб дійсно зрозуміти "Володаря кілець", вам потрібно прочитати досить довгу книгу, яку також написав Дж.Р. Р. Толкін, під назвою "Сімалларіан". Це щось на зразок середньоземної версії книги Буття в Старому Завіті.



Цей малюнок у друкованій формі можна знайти, натиснувши на одну з двох кнопок у верхній частині сторінки. Не забудьте прокрутити вниз до самого низу для нових малюнків, подібних до цього. Натисніть на кнопку . . . . . . . . All Printables . . . . . Fantasy, Myths, and Circus . . . . 

No comments:

Post a Comment