Saturday, April 4, 2020

Tegninger av Gjengivelsen av Evangeliet om Jesus Kristus (Norwegian) Drawings of the Restoration of the Gospel of Jesus Christ


Joseph Smith's First Vision of The Father and The Son

Joseph Smiths Første Syn av Far og Sønn


Vi tror at for 200 år siden, rundt denne tiden av året, Joseph Smith, som var en ung bondegutt som var 14 år gammel ble forvirret om religion. Han hadde hørt forskjellige statsråder forkynnelse i sin lille byen i Delstaten New York. Han ønsket å vite hvilken kirke han skulle slutte fordi han hadde familiemedlemmer i ulike kirker. Han leste i Bibelen hvor James sa om å be til Gud. Josef dro til skogen for å be. Han så et syn av Faderen og Sønnen. Så vår Himmelske Fader og Hans Sønn Jesus Kristus viste seg for Joseph. Han, Josef, som ble fortalt at han skulle slutte seg til noen av kirkene.




Et par år senere Joseph ble besøkt av en engel. Dette engel ved navn Moroni, hadde vært en Amerikansk profeten 1400 år tidligere. Denne engelen gav Josef et sett av gullplatene som hadde skrive på dem. Ved guds Gave og Kraft Joseph oversatte gullplatene og så publiserte han en oversettelse som Mormons Bok. Mormons Bok forteller om besøk av Frelseren Jesus Kristus til Sitt folk et eller annet sted i den Nye Verden. Det betyr at et eller annet sted i Nord-eller Sør-Amerika.



Så Bibelen er Guds handlemåte med en gren av Sitt folk i den Gamle Verden, og Mormons Bok-et Annet Testamente om Jesus Kristus er en opptegnelse om Guds handlemåte med en gren av Sitt folk i den Nye Verden. Både bøker vitner om at Jesus er Kristus og guds Enbårne Sønn. Han led og døde for våre synder. På grunn av Ham kan vi omvende oss fra våre synder og skal vi alle oppstå en dag.



Mens han oversatte Mormons Bok, Joseph Smith ble besøkt av den oppstandne Døperen Johannes og Apostlene Peter, Jakob og Johannes. De ordinerte Joseph og hans skriver, Oliver Cowdery til det Aronske og deretter Melchezidek Prestedømme.



Til slutt Joseph Smith ble instruert om å organisere og gjenopprette den Sanne Jesu Kristi Kirke. Herrens beseglingskraften ble restaurert og Templer, har blitt bygget over hele verden slik at par kan gifte seg eller beseglet for tid og all evighet. HVIS vi blir døpt av en som har myndighet, og hvis vi har våre Templets Velsignelser vi vil være i stand til å leve med vår ektefelle og familie i evigheten.



Vi tror folk vil bli belønnet i henhold til lyset som de var villig til å motta. Men vi tror ikke at gode mennesker som er i andre religioner vil brenne i helvete. Bare de ugudelige mennesker skal lide for sine synder i det vi kaller Ånd Fengsel. Vi håper at gode mennesker, som ikke har anledning til å høre Evangeliet om Jesus Kristus i dette liv, vil være åpne for å høre det i den åndelige Verden. Det er der vi går når vi dør. Gode mennesker som har hatt Evangeliet, vil bli undervisning i andre åndene i åndeverdenen. Når Jesus kommer tilbake til Jorden i Hans Andre Gjenkomst så gode mennesker vil gjenoppstå, og bli herliggjort perfekte kropper. Og det vil være en tusen år med fred før vi går til våre tildelte Kindom of Glory. Bare veldig veldig ugudelige skal gå til det Ytterste Mørke.



En av grunnene til at vi bygge Templer er slik at folk kan bli døpt som en proxy-server for de som ikke har den muligheten, og nå lever i den åndelige Verden. Også vi, som mennesker, kan bli døpt og forseglet for våre forfedre som døde før de kunne bli døpt eller beseglet til sin ektefelle og barn. Så vi har også folk ' s barn beseglet til dem slik at de alle kan være sammen i det Celestiale Rike. Dette beseglingskraften ble restaurert til Joseph Smith av Profeten Elijah, som ble tatt opp til Himmelen uten å smake døden.



En av de store sannheter som ble åpenbart til profeten Joseph Smith var at vi levde i en før-jordiske liv. Der hadde vi vår Himmelske Foreldre. Vi hadde både en Far og Mor i Himmelen. Vi ble sendt til Jorden for å få et dødelig legeme og for å bli testet. Vår eldste Thruster Bror var Jesus Kristus. Han sa seg villig til å være vår Frelser.



En annen stor sannheten var at Evangeliet har vært på Jorden i flere dispensasjoner. Det følger Adam og Eva... Enok... Moses... Elijah... Jesus. osv. (Selvfølgelig er ikke alle av dem.)




De tidlige hellige, i denne evangelieutdeling, ble jaget ut av Ohio, Missouri, og en vakker by som de bygde i Illinois kalt Nauvoo. Til slutt Joseph Smith ble drept av en ond mob og myndighet til å lede Kristi Kirke gikk til ledende medlem av de Tolv apostlers Quorum. Hans navn var Brigham Young. Han ledet medlemmer av Guds Rike til Salt Lake Valley i det som i dag er staten Utah i Usa.




Det Kirken blomstret og nå kan du se våre misjonærer som går ut på egen bekostning å forkynne Evangeliet om Jesus Kristus til verden. Kirken har medlemmer i de fleste land i verden. Min kone og jeg både vært på misjon. Jeg dro til New Mexico, Texas og Colorado. Min kone serveres i Arizona og Nevada. Min bror serveres i Chile. Min søster serveres i England.




Brigham Young bestått prestedømsmyndighet til å være profet på og til slutt det hvilte på vår nåværende profet. Hans navn er Russell M. Nelson. Han er en lege, og hjertekirurg også. Vi ser frem til hans meldinger i løpet av Konferansen. Han er både oppmuntrende og inspirerende. Vi kunne virkelig bruke den akkurat nå.

Her er noen flere tegninger av hendelsene og menneskene jeg nettopp har snakket om. Husk at de er tilgjengelige, i utskriftsvennlig form, ved å klikke på den "Religiøse" - knappen på toppen av bloggen din side. Det er mange flere på listen enn bare disse prøvene. Ha det gøy coloring. Så, bare klikk på den riktige knappen og bla nedover for å se alle tegningene jeg hvile i dag. Det er faktisk to knapper med disse tegningene. De er merket . . . . . Religious . . . . . All Printables.

Joseph Smith listens to a Minister


Joseph Smith reads the Bible



Joseph Smith's First Vision


Joseph Smith is visited by the Angel Moroni

Joseph Smith Translates the  Golden Plates 



Joseph Smith and Oliver Cowdery get the Aaronic Priesthood



Joseph Smith and Oliver Cowdery get the Melchizedek Priesthood


Joseph Smith restores Christ's Church



Joseph Smith and Oliver Cowdery visited by Elijah




Joseph Smith in Nauvoo


Joseph Smith near Nauvoo Temple



Brigham Young enters the Salt Lake Valley

President and Sister Nelson




Temple Baptismal Font


Temple with Family



Lion laying down with the Lamb

Together in the Celestial Kingdom




Adam and Eve with the Forbidden Fruit




Enoch and His City




Moses with the Ten Commandments



Elijah fed by the Ravens




Elijah vs the Priests of Baal




Elijah goes to Heaven in a Firey Chariot




Jesus as a 12-year old at the Temple







Jesus is Baptized




Jesus calls His Apostles





Jesus teaching the People



Jesus teaching about Forgiveness



Jesus suffers in Gethsemane



Jesus appears to His Apostles




Jesus Ascending into Heaven





Jesus in the Americas



Jesus at His Second Coming



No comments:

Post a Comment