Sunday, April 11, 2021

Ο Ιησούς αρχίζει να υποφέρει για τις αμαρτίες μας στον κήπο της Γεθσημανή (Greek) Jesus begins to pay the price for our sins in the Garden of Gethsemane

 

Jesus Begins to Pay the Price for our Sins in the Garden of Gethsemane

Ο Ιησούς αρχίζει να υποφέρει για τις αμαρτίες μας στον κήπο της Γεθσημανή


Θέλω όλοι να ξέρετε ότι ξέρω ότι ο Ιησούς είναι πραγματικά ο Υιός του Θεού. Ήρθε στη γη, για να μας διδάξει πώς να είμαστε ευγενικοί ο ένας στον άλλο και να υπηρετούμε ο ένας τον άλλον. Πλήρωσε επίσης το αιώνιο τίμημα για τις αμαρτίες μας. Αυτό έκανε δυνατή τη μετάνοια για όλους μας.


Όταν άρχισε η δοκιμασία του Ιησού, άφησε τον Πέτρο, τον Ιάκωβο και τον Ιωάννη, τους πρώτους αποστόλους του, στην πύλη. Τότε ο Ιησούς μπήκε στον κήπο της Γεθσημανής και η Αγία Γραφή λέει ότι έπεσε στο πρόσωπό του. Προσευχήθηκε ότι το πικρό ποτήρι θα πρέπει να ληφθούν από αυτόν, αλλά είπε επίσης, "όχι δικό μου, αλλά θα γίνει το θέλημά σου."Έτσι, ο Ιησούς ανέλαβε τον εαυτό του την τρομερή τιμή για όλες τις αμαρτίες μας. Σε αυτό το σχέδιο, ο Ιησούς έχει πέσει, προσευχήθηκε, άρχισε να υποφέρει τρομερά και πιέζει τον εαυτό του να σταθεί ή να γονατίσει. Σύντομα ένας άγγελος θα εμφανιστεί για να τον ενισχύσει. Παρατηρήστε ότι στάζει αίμα από το φρύδι του. Η Βίβλος λέει ότι αιμορραγούσε από κάθε πόρο. Ο Ιησούς στη συνέχεια πέρασε από παράνομες δίκες. Δικάστηκε παράνομα τη νύχτα. Καταδικάστηκε άδικα να πεθάνει με σταύρωση. Πέθανε και το πνεύμα του άφησε το σώμα του. Το πνεύμα του πήγε στον κόσμο των πνευμάτων και άρχισε το κήρυγμα του Ευαγγελίου της μετάνοιας σε πνεύματα που είχαν ήδη ζήσει στη γη και είχαν περάσει από το θάνατο. Στη συνέχεια, 3 ημέρες μετά το θάνατό του, ο Ιησούς αναστήθηκε. Διατήρησε τα σημάδια της εξιλεωτικής θυσίας του για να μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε ποιος ήταν. Επειδή αναστήθηκε, όλοι θα αναστηθούμε μια μέρα. Εκτός από την καταβολή του τιμήματος για τις αμαρτίες μας, αν μετανοήσουμε, ο Ιησούς έσπασε τις ζώνες του θανάτου. Όταν επιστρέψουμε για να ζήσουμε με τους ουράνιους γονείς μας, θα έχουμε τελειοποιήσει και δοξάσει αναστημένα σώματα, όχι τα θνητά σημαδεμένα ή τραυματισμένα ή άρρωστα σώματα που έχουμε τώρα ή που είχαμε όταν πεθάναμε.


Επιτρέψτε μου να εξηγήσω πώς ξεκίνησαν όλα αυτά. Δισεκατομμύρια χρόνια πριν, οι ουράνιοι γονείς μας είχαν δισεκατομμύρια παιδιά. Ήμασταν πνευματικά παιδιά τους. Ο Ιησούς ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός μας. Προσφέρθηκε να πληρώσει το τίμημα για τις αμαρτίες μας. Ο Σατανάς ήταν ένας άλλος από τους αδελφούς μας, αλλά επαναστάτησε εναντίον του Θεού και πήρε το 1/3 των πνευματικών παιδιών του Θεού να ακολουθήσουν. Αυτά τα πνεύματα που ενώθηκαν με τον Σατανά ή τον Εωσφόρο εκδιώχθηκαν από τον ουρανό... μαζί με τον Εωσφόρο. Ρίχτηκαν στη Γη χωρίς να πάρουν σώματα. Επίσης, δεν πέρασαν από το πέπλο της λήθης που περνάμε οι υπόλοιποι όταν γεννιόμαστε ως θνητοί.


Όταν γεννιόμαστε το πνεύμα μας κατοικεί στο φυσικό μας σώμα. Οι αναμνήσεις μας από την προ-θνητή ζωή μας μπλοκαρίστηκαν για να μπορέσουμε να δοκιμαστούμε ενώ είμαστε εδώ στη Γη. Είμαστε στον πειρασμό και πολλές φορές θα υποκύψουμε στον πειρασμό και την αμαρτία. Όταν αμαρτάνουμε υπάρχει μια αιώνια συνέπεια ή τιμωρία. Αυτή η τιμωρία λέει ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε για να ζήσουμε με τους ουράνιους γονείς μας και τον μεγαλύτερο αδελφό μας Ιησού. Έτσι, ο Ιησούς, γνωρίζοντας αυτό, προσφέρθηκε εθελοντικά να πληρώσει το αιώνιο τίμημα για τις αμαρτίες μας, ώστε να μπορέσουμε να μετανοήσουμε και μια μέρα να επιστρέψουμε στο ουράνιο σπίτι μας.


Θα μπορέσουμε να ζήσουμε εκεί με τους ουράνιους γονείς μας, τον παλαιότερο αδελφό μας Ιησού και τα άξια μέλη της οικογένειάς μας από τη θνητή ζωή μας. Φυσικά, πρέπει να μετανοήσουμε για τις αμαρτίες μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερα. . . και πρέπει να υπηρετούμε τον Θεό υπηρετώντας ο ένας τον άλλον.


Όταν γεννήθηκε ο Ιησούς ήταν ο κυριολεκτικός Υιός του Θεού. Η θνητή μητέρα του ήταν η Μαρία. Έτσι ήταν μισός θεός και μισός θνητός. Ήταν ένας τέλειος άνθρωπος στο ότι δεν αμαρτάνει. Ποτέ δεν έδωσε στον πειρασμό. Ήταν σε θέση να πληρώσει το αιώνιο τίμημα για τις αμαρτίες μας. Άρχισε να το κάνει αυτό στον κήπο της Γεθσημανής. Υπέφερε με έναν τρόπο που κανένας από εμάς τους θνητούς δεν θα μπορούσε να κάνει. Δεδομένου ότι ήταν ο Υιός του Θεού ήταν πραγματικά σε θέση να κάνει μεγάλα θαύματα. Δεν ήταν αβοήθητο θύμα των ηγετών του λαού του και της Ρωμαϊκής σκληρότητας. Θα μπορούσε να σταματήσει την εκτέλεσή του ανά πάσα στιγμή. Πρόσφερε τον εαυτό του ως πρόθυμη θυσία. Αλλά ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει κανείς ποτέ στην ιστορία του σύμπαντος.


Ο Ιησούς ήταν μισός θεός όταν ήρθε στη Γη... αλλά ήταν επίσης ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης. Ήταν ο δημιουργός του κόσμου. Ήταν ο Ιεχωβά. Ο Ιεχωβά ήταν το όνομα της ζωής του πριν από τη γη. Αν διαβάσετε το τμήμα της Καινής Διαθήκης της Αγίας Γραφής θα δείτε ότι τον είδε ο μάρτυρας Στέφανος... και αυτό που είδε ο Στέφανος ήταν ο Ιησούς να στέκεται στα δεξιά του Θεού.


Εμείς τα μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών πιστεύουμε ότι ο Ιησούς και ο Επουράνιος Πατέρας είναι ξεχωριστές και ξεχωριστές προσωπικότητες. Και πάλι, ο Ιησούς είναι ο αδελφός πνεύμα μας... αλλά είναι επίσης ο Σωτήρας μας που πλήρωσε το τίμημα για τις αμαρτίες μας, ώστε να μπορούμε να μετανοήσουμε και να επιστρέψουμε για να ζήσουμε με τους ουράνιους γονείς μας. Ναι, έχουμε επίσης μια ουράνια μητέρα. Ο ουράνιος Πατέρας και Η ουράνια μητέρα είναι οι γονείς των αθάνατων πνευμάτων μας. Το Άγιο Πνεύμα ή το Άγιο Πνεύμα είναι ένα άλλο ξεχωριστό και ξεχωριστό άτομο που είναι επίσης μέλος της θεότητας. Είναι προσωπικότητα του Πνεύματος και δεν έχει φυσικό σώμα. Το σώμα του είναι φτιαγμένο από πνευματική ύλη. Τα πνεύματά μας είναι επίσης κατασκευασμένα από πνευματική ύλη. Αλλά το πνεύμα και το φυσικό μας σώμα μαζί αποτελούν την ψυχή μας. Στο αιώνιο σπίτι μας, θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε αιώνια. Θα είμαστε σε θέση να γίνουμε σαν τους ουράνιους γονείς μας. Στη θνητή ζωή μας, μπορούμε να μεγαλώσουμε, να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά. Αυτό είναι σαν την αιώνια αρχή του πώς θα μπορέσουμε να ζήσουμε με την οικογένειά μας για το χρόνο και όλη την αιωνιότητα αν είμαστε σφραγισμένοι για το χρόνο και όλη την αιωνιότητα στον σύζυγο και τα παιδιά μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών χτίζουν ναούς. Για να κάνετε αυτές τις διατάξεις σφράγισης. Φυσικά, πρέπει επίσης να τηρούμε τις διαθήκες μας, να υπηρετούμε τον Θεό υπηρετώντας ο ένας τον άλλον και να τηρούμε τις εντολές του Θεού... και επειδή είμαστε όλοι ατελείς, φυσικά, πρέπει επίσης να μετανοήσουμε καθ ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερα.


Έτσι, όταν πεθαίνουμε πηγαίνουμε στον κόσμο των πνευμάτων. Εκεί διδάσκουμε το ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού και μαθαίνουμε για το ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού και περιμένουμε την ημέρα της ανάστασής μας. Τα πράγματα στον κόσμο των πνευμάτων οργανώνονται λίγο πολύ από τις οικογένειες. Θα έχετε τους αγαπημένους σας που πέρασαν γύρω σας. Συνεχίζουμε και αυτές οι σχέσεις συνεχίζονται επίσης. Περιμένω ότι οι σπασμένες σχέσεις θα είναι σε θέση να θεραπεύσουν. Το ωραίο μέρος του πνευματικού κόσμου ονομάζεται Παράδεισος. Φυσικά, εκείνοι που αρνήθηκαν να τηρήσουν τις εντολές του Θεού θα πρέπει να πάνε σε αυτό που ονομάζεται φυλακή Πνεύματος. Εκεί μπορούν να μετανοήσουν τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό. Αν εσκεμμένα αμάρτησαν και αρνούνται να μετανοήσουν, θα πρέπει να περιμένουν χίλια χρόνια μετά την επιστροφή του Ιησού στη γη για να αναστηθούν. Τα πνεύματα που έχουν αποδεχθεί το ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού θα αναστηθούν στην αρχή της Χιλιετίας. Η Χιλιετία είναι τα 1000 χρόνια ειρήνης με τον Ιησού που κυβερνά τη γη.


Σημείωση: Αυτό το σχέδιο μπορεί να βρεθεί, σε εκτυπώσιμη μορφή, κάνοντας κλικ στο κουμπί "θρησκευτικό". Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Τμήμα της Καινής Διαθήκης του θρησκευτικού τμήματος των εκτυπώσιμων σχεδίων. Αυτό το νέο σχέδιο θα είναι στο κάτω μέρος του τμήματος της Καινής Διαθήκης. Θυμηθείτε να ξεκινήσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί με την ετικέτα . . . . . . . . . Religious.

No comments:

Post a Comment