Tuesday, November 3, 2020

Грація ірландська Художня Фея (Ukranian) Gracia the Irish Art Fairy




Gracia the Irish Art Fairy

 Грація ірландська Художня Фея


Будучи сам частково ірландцем, я хочу поділитися легендою про ірландських фей. Кажуть, що туат Де Дананн були одним з перших племен, які прибули до Ірландії. У них була магія, і вони були дуже прихованими. Вони були мирними людьми... і вони були розміром з нас, смертних.


Але потім в Ірландію прийшли більш войовничі племена. Туат Де Дананн любили Ірландію і не хотіли їхати, тому кажуть, що вони використовували свою магію, щоб стиснутися до розмірів Фей. Так ось, ці ірландські феї більшу частину часу живуть під землею. У них є крихітні тунелі, які перетинають Землю і з'єднують їх чарівні села.


Тому що вони люблять красу землі, ірландські феї люблять малювати і малювати. Деякі з них навіть називаються "художніми феями", як Грація тут. Деякі ірландські феї подорожували і в інші місця, наприклад в Америку. Вони продовжують жити як феї, але вони можуть використовувати свою магію, щоб стати смертними, коли захочуть. Іноді вони доходять до смертних розмірів, щоб малювати.


Насправді Грація живе в Північній Америці, США. Її бачили тут, коли вона малювала сцену в Скелястих горах. Тільки тому, що вони зараз живуть в Америці, пересаджені ірландські феї не забули свою первісну культуру. Наприклад, Грейсі одягнена в традиційне ірландське плаття.


Примітка: цей малюнок в друкованій формі можна знайти, клацнувши і прокрутивши вниз. (Нові креслення знаходяться в нижній частині списку.) Натисніть на кнопку з написом. . . . . фантазія, міфи і цирк. . . . Fantasy, Myths, and Circus . . . 

No comments:

Post a Comment