Monday, November 2, 2020

Мороній закопує золоті листи в гору Кумора (Ukranian) Moroni buries the Golden Plates in the Hill Cumorah

 




Moroni buries the Golden Plates in the Hill Cumorah

Мороній закопує золоті листи в гору Кумора


Пророк на ім'я мормон у Книзі Мормона був нефійським воєначальником. Але він також був хранителем записів для свого народу. Мормон скоротив 1000-річний літопис свого народу. Мормон був також вищим воєначальником свого народу. Мороній, син Мормона. Вони обидва втратили своїх людей у Великій останній битві проти Ламанійців на пагорбі Кумора.


Мормон віддав золоті листи своєму синові Моронію, щоб той сховав їх у землі до останніх днів. Потім мормон був убитий Ламанійцями, і Моронію довелося бігти. Це означає, що він, мабуть, повинен був подорожувати і ховатися від Ламанійців. Моронію довелося переховуватися більше 30 років, тому що всі його люди були вбиті.


Живучи в схованці, Мороній скоротив літописи Іаедитян і додав їх до золотих аркушів.

Яредити були народом, що прийшов у Новий Світ з Вавилонської вежі. Вони також жили в Америці близько 1000 років.


Після більш ніж 30 років життя на самоті і ховаючись, Мороній поховав золоті пластини в землі. Він зробив кам'яний ящик з закругленим верхом, щоб можна було заховати тарілки, і це виглядало б просто каменем для випадкового спостерігача. Ламанійці цінували б ці листи тільки за їх золото, а не за зміст писемний. Разом із золотими пластинами Мороній поклав в кам'яний ящик наступні предмети: меч Лавана, Ліягона, або божественний компас, і нагрудник з Уримом і Тумміном.


Мороній, як воскресла істота, передав ці листи Джозефу Сміту близько 1400 років по тому. Джозеф Сміт переклав листи даром і силою Божою. Урім і Туммін допомогли Джозефу перекласти таблички на англійську мову. Коли переклад був закінчений, Мороній прийшов і забрав листи у Джозефа Сміта.


Книга з перекладу називається: Книга Мормона, Ще один Заповіт Христа. Книга оповідає про те, як Ісус Христос відвідував Нефійців і Ламанійців і вчив їх після своєї смерті і воскресіння. Нефійці і Ламанійці були нащадками деяких дітей Ізраїлю, що переселилися в Новий Світ.




Moroni buries the Golden Plates in the Hill Cumorah

Щоб прочитати Все про це, просто зв'яжіться з місіонерами з 

Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів.


Кілька слів про меч Лавана. Шад м. Брукс має канал Youtube, де він багато розповідає про свої дослідження середньовічних та інших стародавніх мечів, обладунків і т.д. він також є святим останніх днів або "мормоном", і він вивчав, як виглядав би меч Лавана. Це був меч, знайдений приблизно в 600 році до нашої ери в Єрусалимі. У нього є чудове відео на Youtube про це. Стародавній сталевий меч був знайдений в районі Єрусалиму. Мій малюнок меча Лавана заснований на дослідженнях Містера Брукса. Він повинен був бути близько Ярду або трохи менше метра завдовжки. Г-н Youtube-канал Брукса називається Shadiversity. Його відео про меч Лавана вражає. Просто погуглите "Шейдуниверситет меча Лавана."


Примітка: цей малюнок, поряд з іншими релігійними малюнками, можна знайти, натиснувши на кнопку вгорі з написом . . . . . . Religious ........

No comments:

Post a Comment