Thursday, November 12, 2020

Розмальовки дракона (Ukranian) Dragons coloring pages

 Dragons coloring pages in Ukranian

English readers, scroll down for the English version. 





Дракон ширяє над королівством


Дракони-дивовижні істоти. У них є свого роду магія, яка приховує їх від більшості смертних. Феї можуть бачити драконів, але більшість людей-ні. Насправді, деякі феї-це дракони, і вони працюють з драконами. На деяких малюнках нижче зображені феї, що працюють з драконами. ДО РЕЧІ, чарівники теж вміють приручати драконів.


У Середні століття дракони були набагато більш поширені і більш активні, звідси легенди та історії про драконів. Легенди про драконів поширені в багатьох культурах по всьому світу. Це означає, що в якийсь момент дракони були набагато більш активні в світі смертних, ніж зараз. У деяких частинах світу дракони були дуже активні задовго до середньовіччя. Деякі з моїх малюнків Дракона включають в себе замок на малюнку.


Якщо вам цікаво, як така велика тварина, як дракон, може літати... відповідь складається з двох частин. По-перше, це трохи магії, а по-друге, дракони повні водню. Газоподібний водень складається з дуже маленьких і дуже нещільних молекул водню або H2. так що... це означає, що два атоми водню пов'язані разом. Молекула водню має масу в дві одиниці атомної маси. Решта молекул, з яких складається наше повітря, - це азот або N2, кисень або O2, а також трохи CO2 і атоми аргону і деяких інших слідових газів. Переважна більшість цих інших молекул або атомів набагато щільніше, ніж молекули водню... так що це допомагає дракону плавати.


Знову ж таки, тому що у дракона всередині є камери, повні водню... дракон легше повітря, тому вони як би парять. Звичайно, це також пояснює, чому дракон може дихати вогнем. Насправді дракони не дихають вогнем... вони можуть вибирати, коли видихати газоподібний водень, і у них дуже металеві зуби. Так що ж відбувається, коли дракон хоче щось спалити? Він просто видихає газоподібний водень і клацає зубами, щоб викликати іскру і запалити газоподібний водень. Луска дракона дуже вогнетривка, тому вогонь не завдає шкоди дракону.


Іноді літаючому Дракону доводиться видувати трохи водню, щоб зробити себе менш щільним... так що він може спуститися. Вони не завжди запалюють газ, але іноді вони роблять це просто для гострих відчуттів, спостерігаючи за полум'ям. На цьому верхньому малюнку зображений дракон, який ширяє, здуваючи і запалюючи частину свого водневого газу.


До речі, я повинен сказати, як фанатик динозаврів / палеонтологів, є кілька динозаврів і птерозаврів, які мають в своїй назві якусь форму слова "дракон". Отже, незабаром я опублікую кілька нових малюнків мезозойських тварин, таких як динозаври і птерозаври, в назві яких є якась форма слова "дракон". Нижче наведено два старих візерунків мезозойських тварин з іменами дракона. Нові креслення знаходяться в нижній частині списку, а старі-ще вище. Завтра я опублікую кілька нових малюнків динозаврів з іменами дракона. Вам потрібно буде натиснути на кнопку "палеонтологія" для друку малюнків динозаврів і птерозаврів.




Примітка: Цей новий малюнок дракона, поряд з багатьма іншими малюнками дракона, можна знайти в друкованому вигляді, натиснувши на верхню кнопку з написом " фантазія, міфи і цирк."Не забудьте прокрутити вниз до кінця списку для цього нового малюнка Дракона, що ширяє над королівством. Але спочатку натисніть на кнопку з написом. . . . . . . . . . . . . . . . фантазія, міфи і цирк. . . . . . Fantasy, Myths, and Circus.





Dragon escorted by Fairies



Dragon Fairy charms a Dragon




Wizard and Pet Dragon




Wizard enchanting a Dragon




Dragon Mates flying over a Castle





3 Headed Dragon




Dragon Female flying over a Castle


Dragon flying over Forest



Dragon with Smoking Nostrils





Dragon flying past Castle




Dragon over the Forest




Wizard enchants and befriends a Young Dragon



Dragon Trainer Wizard with Dragon






Cryodrakon boreas the Ice Dragon





Wulong bohaiensis the Dancing Dragon 

No comments:

Post a Comment