Thursday, November 12, 2020

Dragon coloring sider (Norwegian) Dragon coloring pages


Dragon Coloring Pages in Norwegian
English readers scroll down for the English version. 




c

Dragon hovering over the Kingdom

 Dragon svever over Storbritannia


Drager er fantastiske skapninger. De har en slags magi som holder dem skjult for de fleste mennesker. Feer kan se Drager, men de fleste mennesker ikke kan. Faktisk, noen Feer er Dragon Faires, og de jobber med Drager. Noen av tegningene ned nedenfor inkluderer Feer arbeider med Drager. Forresten, Veivisere også kan temme Drager.


I middelalderen drager var langt mer vanlig og mer aktiv, derav legender og historier om drager. Dragons legender er vanlig i mange kulturer over hele verden. Dette innebærer at på et tidspunkt Dragene var langt mer aktive i den dødelige verden enn de er nå. I noen deler av verden, Dragene var veldig aktiv og i god tid før middelalderen. Flere av mine Dragon tegninger inkluderer en slottet i tegningen.


Hvis du lurer på hvordan et dyr så stor som en drage kan fly... svaret er i to deler. Første er en bit av magi, og det andre er at drager er full av hydrogen gass. Hydrogengass er laget av veldig små og veldig ikke-tett hydrogen molekyler eller H2. Så... det betyr at to hydrogen atomer bundet sammen. En hydrogen-molekylet har masse av to atommasse enheter. Resten av molekyler som utgjør vår luft er Nitrogen eller N2, Oksygen eller O2, og en bit av CO2 og atomer av Argon og noen andre spor gasser. Det store flertallet av disse andre molekyler eller atomer som er langt tyngre enn Hydrogen molekyler... så dette hjelper dragon flyte.


Igjen, fordi Dragen har kamre inne i seg selv full av Hydrogen gass... dragen er lettere enn luft, slik at de av typen float. Selvfølgelig, dette forklarer også hvorfor dragon kan puste ild. Faktisk, Drager ikke puste ild... de kan velge når du puster Hydrogengass og de har svært metallic-lignende tenner. Så hva skjer når en drage som ønsker å brenne noe? Det bare puster ut Hydrogen gass og klikk tennene sammen for å føre en gnist og tenna Hydrogen gass. Dragon skalaer er svært brannsikre slik at brann ikke vondt dragen.


Noen ganger kan en flygende Drage vil ha å blåse av noen Hydrogengass å gjøre seg mindre tett... så det kan gå. De trenger ikke alltid tenne gassen, men noen ganger gjør de bare for spenningen av å se flammene. Denne toppen tegningen viser en Drage, som er hovering, blåser av og tenne noen av sine Hydrogen gass.


Forresten, jeg har å si som en dinosaur/paleontologi fanatiker, det er flere dinosaurer og Pterosaurer som har en eller annen form av ordet "drage" i navnet sitt. Så jeg snart skal legge ut noen nye tegninger av Mesozoikum dyr som dinosaurer og pterosaurer som har en eller annen form av ordet "drage" i navnet sitt. To eldre tegninger av dragon-heter Mesozoikum dyr er under. Nye tegninger er på bunnen av listen og eldre tegninger er ytterligere opp. I morgen vil jeg legge ut noen nye tegninger av Dragon-heter Dinosaurer. Du må klikke på "Paleontologi" - knapp for utskriftsvennlig dinosaur og pterosaur tegninger.




MERK: Denne nye Dragon tegning, sammen med mange flere Dragon tegninger, er funnet i utskriftsvennlig form, ved å klikke på den øverste knappen merket "Fantasy, Myter og Sirkus."Husk å bla ned til bunnen av listen for dette nye tegning av Dragon svever over hele Riket. Men først klikke på knappen merket. . . . . . . . . . . . . . . . Fantasy, Myter, og Sirkus. . . . . . Fantasy, Myths, and Circus.





Dragon escorted by Fairies



Dragon Fairy charms a Dragon




Wizard and Pet Dragon




Wizard enchanting a Dragon




Dragon Mates flying over a Castle





3 Headed Dragon




Dragon Female flying over a Castle


Dragon flying over Forest



Dragon with Smoking Nostrils





Dragon flying past Castle




Dragon over the Forest




Wizard enchants and befriends a Young Dragon



Dragon Trainer Wizard with Dragon






Cryodrakon boreas the Ice Dragon






Wulong bohaiensis the Dancing Dragon


No comments:

Post a Comment