Thursday, November 12, 2020

Drage farve sider (Danish) Dragons coloring pages


 Dragon Coloring Pages Danish version

English readers may scroll down to eventually

get to the English version of this post. 





Dragon hovering over the Castle

Drage svæver over riget




Dragons er fantastiske væsner. De har en slags magi, der holder dem skjult for de fleste dødelige. Fairies kan se drager, men de fleste mennesker kan ikke. faktisk er nogle feer dragen Faires og de arbejder med drager. Nogle af tegningerne nedenunder inkluderer feer, der arbejder med drager. Forresten kan guider også temme drager.


I middelalderen var drager langt mere almindelige og mere aktive, deraf legender og historier om drager. Dragons legender er almindelige i mange kulturer over hele verden. Dette indebærer, at dragerne på et tidspunkt var langt mere aktive i den dødelige verden end de er nu. I nogle dele af verden var dragerne meget aktive længe før middelalderen. Flere af mine Dragetegninger inkluderer et slot på tegningen.


Hvis du spekulerer på, hvordan et dyr så stort som en drage kan flyve... svaret er i to dele. Først er en smule magi, og den anden er, at drager er fulde af brintgas. Hydrogengas består af meget små og meget ikke-tætte hydrogenmolekyler eller H2. Så... det betyder to hydrogenatomer bundet sammen. Et hydrogenmolekyle har massen af to atommasseenheder. Resten af molekylerne, der udgør vores luft, er Nitrogen eller N2, O .ygen eller O2, og lidt CO2 og atomer af Argon og nogle andre sporgasser. Det store flertal af disse andre molekyler eller atomer er langt mere tætte end Brintmolekyler... så dette hjælper dragen med at flyde.


Igen, fordi dragen har kamre inde i sig selv fuld af brintgas... dragen er lettere end luft, så de slags flyder. Dette forklarer naturligvis også, hvorfor dragen kan indånde ild. Drager indånder faktisk ikke ild... de kan vælge, hvornår de skal udånde brintgas, og de har meget metallisk-lignende tænder. Så hvad sker der, når en drage vil brænde noget? Det udånder bare brintgas og klikker tænderne sammen for at forårsage en gnist og antænde Brintgassen. Dragon skalaer er meget brandhæmmende, så ilden ikke skader dragen.


Nogle gange bliver en flyvende drage nødt til at sprænge noget brintgas for at gøre sig mindre tæt... så det kan falde ned. De tænder ikke altid gassen, men nogle gange gør de bare for spændingen ved at se flammerne. Denne top tegning viser en drage, der svæver, blæser og antænder noget af sin brintgas.


Forresten må jeg sige som en dinosaur/paleontologi fanatiker, der er flere dinosaurer og pterosaurer, der har en form for ordet "drage" i deres navn. Så jeg vil snart sende nogle nye tegninger af Meso .oiske dyr som dinos og pterosaurs, der har en form for ordet "drage" i deres navn. To ældre tegninger af Drage-navngivne Meso .oiske dyr er nedenfor. Nye tegninger er nederst på listen og ældre tegninger er længere oppe. I morgen vil jeg lægge nogle nye tegninger af Dragon-navngivne dinosaurer. Du skal klikke på knappen" Paleontology " for de udskrivbare dinosaur-og pterosaur-tegninger.




BEMÆRK: Denne nye Dragetegning sammen med mange flere Dragetegninger findes i udskrivbar form ved at klikke på den øverste knap mærket "Fantasy, myter og cirkus."Husk at rulle ned til bunden af listen for denne nye tegning af dragen, der svæver over Kongeriget. Men Klik først på knappen mærket. . . . . . . . . . . . . . . . Fantasi, myter og cirkus. . . . . Fantasy, Myths, and Circus.






Dragon escorted by Fairies



Dragon Fairy charms a Dragon



Wizard and Pet Dragon




Wizard enchanting a Dragon




Dragon Mates flying over a Castle





3 Headed Dragon




Dragon Female flying over a Castle


Dragon flying over Forest



Dragon with Smoking Nostrils





Dragon flying past Castle




Dragon over the Forest




Wizard enchants and befriends a Young Dragon



Dragon Trainer Wizard with Dragon






Cryodrakon boreas the Ice Dragon





Wulong bohaiensis the Dancing Dragon 

No comments:

Post a Comment