Sunday, March 29, 2020

Лев лягає поруч з ягням (Ukranian) Lion lying down with the Lamb


Лев лягає поруч з ягням



Лев ліг поруч з ягням. Це і є сьогоднішній малюнок. Минуло багато часу з тих пір, як я робив релігійний малюнок. Цей образ-те, що нам обіцяно, що світ буде таким же, як у Великий Тисячолітній день, коли Ісус повернеться на Землю. Він житиме тут з праведними людьми тисячу років. Лев ляже поруч з ягням і т. д.



Звичайно, на початку тисячоліття, коли Ісус повернеться на Землю і всі мертві, померлі у Христі, будуть воскрешені. Це означає, що вони повернуть свої тіла назад. Їх воскреслі тіла будуть прославлені і вдосконалені.



Після тисячоліття світу настає остаточний суд. Злі люди, яким довелося чекати в духовній в'язниці частину духовного світу, нарешті воскреснуть. Тоді нам всім буде дано наш остаточний суд. Ми будемо призначені в одне з трьох царств, тому що Ісус сказав: "у будинку мого батька багато обителей.- В цей час дуже-дуже злі відправляться в зовнішню темряву.



Але праведники зможуть вічно перебувати зі своїми праведними коханими в Небесному Царстві Божому. Ми також віримо, що ті, хто був запечатаний в храмі Божому, зможуть зберегти свій шлюб на час і всю вічність.



Так що, незважаючи на те, що зараз важкі часи, а вірус COVID 19 переслідує всіх нас, все ще є надія на світле майбутнє. Насправді, я хочу поділитися з вами всім тим, що моя дружина і я обидва відчули заспокійливу впевненість Святого Духа, Який говорить нам, що Бог все ще при владі. Ми не знаємо, чи вдасться нам уникнути вірусу. Якщо ми отримаємо це, то це, ймовірно, означатиме, що наш час на Землі закінчився. Якщо така воля Божа, то так тому і бути. Але ми не хочемо залишати межі земного життя. Ми насолоджуємося життям і спостерігаємо, як наші діти (які всі дорослі) продовжують рости і дорослішати. До того ж ми любимо бути бабусями і дідусями.



Тому, як і багато інших людей на землі прямо зараз, ми ховаємося на своєму місці в нашому домі. Наш Пророк сказав нам, щоб ми проводили наші церковні збори вдома. Отже, Я благословив і прийняв причастя Вечері Господньої, і ми з дружиною прийняли його разом. Сьогодні у нас не було хліба, тому ми використовували борошняні коржі замість хліба. (На цьому тижні моя дружина буде пекти ще більше хліба.) Ми з нетерпінням чекаємо Генеральної конференції Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Конференція відбудеться в наступні вихідні. Наш Пророк, президент Рассел М. Нельсон, а також 12 апостолів та інші провідники нашої Церкви, безсумнівно, будуть давати надихаючі послання. У ці вихідні наш Пророк попросив всіх нас постити для позбавлення від цього жахливого вірусу, який викликає так багато горя в усьому світі.



Я хочу закликати вас усіх звернутися до Господа в цей час. Може бути, ця світова криза є підготовкою до Другого пришестя Христа, а може бути, це просто практичний прогін. Але все ж я вірю, що це час, коли ми можемо навчитися возз'єднуватися з нашими близькими, з якими ми живемо. І ми можемо зробити телефонні дзвінки або відео-чат з нашими близькими, яких ми не можемо відвідати особисто. Я не забуваю зателефонувати своїм братам і сестрам, які в основному живуть далеко звідси.



Сподіваюся, вам сподобається малюнок. Я буду публікувати його на декількох мовах. Малюнок можна знайти в друкованому вигляді, натиснувши на одну з правильних кнопок категорії у верхній частині сторінки. Прокрутіть вниз до нижньої частини списку для нового креслення. Ось ці правильні кнопки і є. . . . . All Printables . . . . Animals . . . . Religious . . . .






President and Sister Nelson
Це президент і сестра Нельсон. Він і є Пророк.





Together in the Celestial Kingdom
Разом у Небесному Царстві

No comments:

Post a Comment