Sunday, March 8, 2020

Уникнення Духовних Гепардів (Ukrainian) Avoiding Spiritual Cheetahs






Гепарди переслідують Топис



Гепарди-найшвидші наземні тварини на Землі. Вони можуть розвинути швидкість від 0 до 68 миль на годину (близько 109 кілометрів на годину) всього за кілька секунд. Гепарди-одна з найбільших кішок Африки. І все ж вони набагато менше, ніж схожий на них леопард. Гепарди можуть швидко бігати тільки на короткі дистанції. Тому Гепарди вистежують свою здобич і підкрадаються до неї, поки вони не зможуть вискочити і зловити здобич, перш ніж видобуток зможе набрати швидкість.



Одним з видів видобутку є тип африканської Антилопи під назвою топіс. Topis може розвивати швидкість до 55 миль на годину або близько 88 кілометрів на годину. Якщо гепарду не вдається зловити ТОПі, він просто повертається до переслідування стада.



Плямистий малюнок хутра гепарда допомагає гепарду сховатися від здобичі. Темні плями і коричневе хутро-ідеальний камуфляж у високій сухій траві африканської савани. Тому гепардів дуже важко помітити, коли вони крадуться в траві.



Девід А. Беднар, апостол Моєї церкви, Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, розповів історію про спостереження за парою гепардів, що полюють в Африці. Він і його дружина помітили двох гепардів, що крадуться в траві стада ТОПі. Один гепард сидів у траві, а інший крався по високій траві. Потім, коли інший гепард сідав, напарник починав вистежувати його...присів навпочіпки у високій траві. Це збентежило тописа. Зрештою Вартові стада ТОПі, що стояли на вершині термітників, якимось чином забили тривогу, і стадо ТОПі втекло.



Щоб не лякатися, Гепарди просто повернулися до своєї оманливої тактики одного сидіння, а іншого вистежування. ТОПі повинні були залишатися напоготові, тому що тільки тому, що вони одного разу втекли, вони все ще були в небезпеці. Старійшина Беднар порівняв це з тим, як сатана діє, щоб обдурити нас і погубити. Гепарди подібні сатані і його поплічникам. Вони прагнуть відвести нас від істини і ввести в оману.



Отже, щоб уберегтися від сатани і його брехні, ми повинні бути подібні топісам і завжди бути пильними. Ми також повинні усвідомлювати маскування, яке приймає зло у своєму прагненні знищити нас. Крім того, ми повинні знати про наміри Сатани. Гепард-це завжди хижак і не здасться. Сатана завжди спокушає нас грішити і відволікає нас мирською брехнею про те, що важливо, і він буде продовжувати робити це до тих пір, поки Ісус не повернеться і не покладе край обман Сатани.



Тому в той же час ми повинні читати наші Писання, дотримуватися заповідей Божих і служити іншим. Нам потрібно уникати відволікань, які сатана робить такими спокусливими, як незаконні наркотики. Ми повинні пам'ятати, що служіння Богу через любов і служіння нашій родині, а потім нашим ближнім набагато важливіше, ніж будь-які відволікання Сатани.



Ця розмова старійшини Девіда А. Беднара називається "пильним до молитви постійно". Його можна знайти тут: https://www.churchofjesuschrist.org/study/general-conference/2019/10/22bednar?lang=eng



Примітка: цей малюнок можна знайти в друкованому вигляді, натиснувши на відповідну кнопку вгорі. Вам потрібно буде прокрутити вниз, щоб дістатися до цих нових малюнків. Нові малюнки знаходяться в нижній частині списку. Натисніть на кнопку . . . . . All Printables . . . .
. . . . . Religious . . . . . . . Animals. . . .

No comments:

Post a Comment