Sunday, July 12, 2020

Алма порівнює слово з насінням і деревом-розмальовка сторінки (Ukrainian) Alma compares the Word to a Seed...

Alma compares the Word to a Seed and a Tree
Алма порівнює слово з насінням і деревом-розмальовка сторінки





Алма був великим пророком Книги Мормона. Він чув, що деякі з його людей повстали проти Бога і заснували своє власне місто. Вони називали себе Зорамійців. Зораміти будували синагоги або церкви, але у них був незвичайний спосіб поклоніння. Вони увійшли в синагогу і піднялися на вежу або високий подіум, що знаходився всередині будівлі. Вони називали цей подіум Рамеумтум. На Рамеумптумі вони бачили завчену молитву, яка була молитвою антихриста. Ці деякі люди також переслідували бідних серед них.



Альма і Амулек піднялися на пагорб і почали вчити людей. Багаті люди не приймали того, що їм говорили про Христа і Його Спокуту. Потім група бідних людей піднялася на пагорб, і Алма почав навчати їх, тому що їх бідність зробила їх смиренними.



Алма порівняв Слово Боже з цим насінням... Якщо ви його вигодували... виросте до дерева життя з солодким плодом, який буде кращим з усіх плодів. Ми знаємо, що плід-це любов Бога. Бідняки слухали, і багато хто був звернений. Злі люди продовжували жити в своєму нечесті. Тому нечестиві люди не розкаялися у своїх гріхах. Бідні люди покаялися, і ми можемо припустити, що у них є вічне життя.



Я думаю, що ми також можемо порівняти відносини з насінням. Якщо ви думаєте про це... можна сказати, що Алма порівнював насіння з нашими відносинами з Богом. Я думаю,що ви можете порівняти свої відносини з іншими людьми з насінням. Якщо ви підтримуєте відносини, ви можете очікувати, що вони будуть процвітати і стануть хорошими друзями з іншою людиною... або з Богом, якщо вже на те пішло. У цьому розділі також пояснюється, що коли ви виявляєте віру, ви в кінцевому рахунку знаєте напевно... і ваша віра стає дрімаючою, тому що Ви знаєте істину.



Я пропоную вам прочитати главу з Книги Мормона, Ще один заповіт Христа. Порівняння наведено в Алма, глава 32. Це одна з моїх улюблених глав Святого Письма.



Ця розмальовка знаходиться в друкованому вигляді, натиснувши на кнопку з написом... Religious

No comments:

Post a Comment