Thursday, December 12, 2019

Congaree Fairy, a Forest Fairy - лісова фея - Ukranian

Congaree Fairy With her Wings hiddend inside her Back
Фея Congaree З її Криламиприхованими усередині її зворотної Сторони
a Forest Fairy
Лісова Фея


Congaree Fairy with her Wings Out
Фея Congaree з її Крилами


країни, ніж з будь-якої іншої країни. Тож ось остання публікація українською мовою.


Минулого квітня ми відвідали національний парк Конгарі в штаті Південна Кароліна, США. У нас є кілька чудових членів сім’ї, які живуть недалеко від парку. Це невідомо, але глибоко в парку є поселення Ельфів. Це не крихітні ельфи. Подумайте Ельфи Володаря Кілець. J.R.R. Толкейн правильно писав про Ельфів. Зараз це потайні люди. Вони прекрасні і часто мають латинські назви. Ця Діва Ельфа названа Clarus. Це ім’я, яке означає яскраве і чітке.



Clarus має цікаву назву, враховуючи, що це ім’я означає світле та чітке, і вона живе в досить темному болотистому лісі. Але вам доведеться ДИВАТИ Національний парк Congaree, щоб знати, як це красиво. У нього є кілька найвищих дерев Східної Північної Америки, деякі з яких досягають понад 160 футів, або майже 50 метрів у висоту. Тут також існує багато різних видів дерев.



Речі, що стирчать з води, - гнилі пні дерев із повалених чи спалених дерев. Ліс - теж болота. Тут живе і багато видів тварин. Це відмінне відвідування місця, коли ми робили навесні, перш ніж виходити комарі.



Ви можете задуматися про малюнок Феї. Це робиться по-іншому, тому що я зазвичай малюю нанесені малюнки олівцем, а потім чорнилом над олівцем. Я вирішив використовувати лише олівець на цьому малюнку. Фея, Clarus, затінена з одного боку, тому що це схід сонця. Вона була всю ніч. Деякі Ельфи вирішують нічний або активний вночі. Це полегшує уникати нас смертних.



Про назву Clarus. Це оригінальне латинське ім'я, але це Клариса німецькою мовою, Клариса - іспанською, португальською та італійською мовами. Це Клариса англійською мовою, але вона також була перероблена на Клер і Клариссу. Звичайно, Кларіс - це також англійське ім’я.



Ви можете помітити тварин. Є білохвостий олень, лисиця та олень. Удалині летить кілька птахів. Чи можете ви помітити тварин. У Національному парку Конгарі також є плазуни, в тому числі алігатори, але я не малював жодної картини. Алігатори мають проблеми з гніздуванням через часті повені. Але змій багато. Існує також багато видів ссавців та земноводних.



ПРИМІТКА: Якщо вам цікаво, чому Кларус такий брудний, ну, вона живе на болоті. Вона була всю ніч. Ви також були брудні. ЯКЩО вам цікаво про її вбрання. Що ж, в Національному парку Конгарре влітку досить тепло. Кілька років тому це було 104 градуси Фаренгейта. Це 40 градусів Цельсія. Тому я намалював Clarus з легким вбранням. Тепер, щоб знайти версію для друку креслення, потрібно натиснути одну з двох кнопок вгорі. . . . Усі друковані матеріали. . . . або. . . . .Фантазія, міфи та цирк. . . . .

Не забудьте прокрутити вниз, щоб знайти зображення. Нові малюнки знаходяться внизу списків. Веселіться, розмальовуючи Фею Конгарі на ім’я Clarus в Національному парку Конгарі. Нижче наведено кілька фотографій, які ми зробили в Національному парку Конгарі у квітні 2019 року.
lisova feya

Mynuloho kvitnya my vidvidaly natsionalʹnyy park Konhari v shtati Pivdenna Karolina,










No comments:

Post a Comment