Monday, October 12, 2020

Ісус Христос відвідує свій народ в Америці (Ukrainian) Jesus visits His People in the Americas

 


Jesus Christ visits His People in the Americas

Ісус Христос відвідує свій народ в Америці



Ісус жив у Старому Світі, недалеко від Галілейського або Тиберіївського моря. (Обидві назви вірні.) Але після Свого воскресіння він прийшов до Америки. Ймовірно, він побував і в багатьох інших місцях у світі. Ісус вибрав 12 учнів в Америці. Люди, яких він відвідав, були Нефійцями і Ламанійцями... як записано в Книзі Мормона, Ще один заповіт Христа. Він сказав людям, що це були інші вівці, про які він говорив людям в Ізраїлі.


Ісус зцілював їх хворих, навчав їх своєму Євангелію миру і показував людям багато чудес. Вогонь зійшов з небес і оточив дітей, але це був небесний вогонь, який не спалював дітей. Насправді до дітей приєдналися ангели з небес.


Оскільки він здійснив Спокуту своїми стражданнями в Гефсиманії і подальшими випробуваннями, побиттями і на хресті, Ісус сказав Нефійцям і Ламанійцям, що закон Мойсея був виконаний в ньому.


Ісус також навчав народ Америки своєї Нагірної проповіді. Він встановив таїнство своєї вечері. Він пророкував про майбутнє нащадків народу. І він сказав людям, що одного разу повернеться. Насправді, він передбачив багато подій останніх днів, коли він повернеться.


У наші дні і в наш час ми всі живемо у великому розбраті. Ісус навчав, що дух розбрату не від нього. Ісус сказав людям, що дух розбрату походить від диявола, який є батьком розбрату. Ісус сказав людям, що його вчення не полягає в тому, щоб спонукати серця людей гніватися один на одного. Його вчення полягало в тому, що з подібними речами слід покінчити.


Зрештою Ісус знову вознісся на небеса, але він сказав людям, що збирається відвідати інших людей. Я особисто думаю, що одного разу ми дізнаємося, що він побував у багатьох різних народів на всіх населених континентах.


Прочитайте все про це в книзі 3 Нефія в Книзі Мормона, Ще одному Завіті Ісуса Христа. І ви можете зв'язатися з місіонерами з Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів... якщо вони доступні у вашій частині світу.


Примітка: Цей верхній малюнок і інший малюнок нижче можна знайти, натиснувши на правильну кнопку у верхній частині сторінки. Потім прокрутіть вниз до кінця списку, тому що нові креслення знаходяться в нижній частині списку. Наведений нижче малюнок взято з попереднього поста. Я буду публікувати це на декількох мовах. Щоб перейти до друкованих розмальовок для цього поста, будь ласка, натисніть на кнопку з написом ... релігійний. (Religious)

Jesus visits His People in the Americas

Ісус відвідує свій народ в Америці


No comments:

Post a Comment