Monday, October 12, 2020

Jesus Kristus besøger sit folk i Amerika (Danish) Jesus Christ visits His People in the Americas

 



Jesus Christ visits His People in the Americas

Jesus Kristus besøger sit folk i Amerika



Jesus levede i Den Gamle Verden, nær Galilæas Sø eller Tiberiushavet. (Begge navne er korrekte.) Men efter sin opstandelse kom han til Amerika. Han gik sandsynligvis også til mange andre steder i verden. Jesus valgte 12 disciple i Amerika. De mennesker, han besøgte, var nefitterne og lamanitterne... som beskrevet i Mormons Bog, Et andet testamente om Kristus. Han fortalte folket, at de var de andre får, han havde nævnt for Folket i Israel.


Jesus helbredte deres syge, lærte dem sit Fredens Evangelium og viste folk mange mirakler. Ild kom ned fra himlen og omringede børnene, men det var en himmelsk ild, der ikke brændte børnene. Faktisk blev børnene forbundet med engle fra himlen.


Da han havde udført forsoningen ved sine lidelser i Getsamane og hans efterfølgende forsøg, slag og på korset, fortalte Jesus Nefiterne og lamanitterne, at Moseloven var opfyldt i ham.


Jesus underviste også Folket i Amerika i sin bjergprædiken. Han indstiftede nadveren for hans aftensmad. Han profeterede om folks efterkommeres fremtid. Og han fortalte folket, at han en dag ville vende tilbage. Faktisk profeterede han om mange af begivenhederne i de sidste dage, hvor han vil vende tilbage.


I denne dag og alder, vi alle lever i der er meget strid. Jesus lærte at Stridens ånd ikke var af ham. Jesus fortalte folket, at Stridens ånd var af Djævelen, som er stridens Fader. Jesus fortalte folket, at det ikke var hans lære at vække folks hjerter til vrede med hinanden. Hans Lære var, at sådanne ting skulle fjernes.


Jesus steg til sidst op i himlen, men han fortalte folket, at han ville besøge andre mennesker. Jeg tror personligt, at vi en dag vil lære at han gik til mange forskellige folk på alle de beboede kontinenter.


Læs alt om det i 3 Nefis bog i Mormons Bog, Et andet testamente om Jesus Kristus. Og du kan kontakte missionærerne fra Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige... hvis de er tilgængelige i din del af verden.


BEMÆRK: Denne øverste tegning og den anden tegning nedenfor kan findes ved at klikke på den rigtige knap øverst på siden. Rul derefter ned til bunden af listen, fordi nye tegninger er nederst på listen. Nedenstående tegning er fra et tidligere indlæg. Jeg vil sende dette på flere sprog. For at komme til de udskrivbare farvesider til dette indlæg skal du klikke på knappen mærket . . . . . . . . Religiøs.

(Religious)





Jesus visits His People in the Americas

Jesus besøger sit folk i Amerika

No comments:

Post a Comment