Monday, October 12, 2020

Jezus Christus bezoekt zijn volk in Amerika (Dutch) Jesus Christ visits His People in the Americas







Jesus Christ visits His People in the Americas 

Jezus Christus bezoekt zijn volk in Amerika



Jezus leefde in de Oude Wereld, nabij het Meer van Galilea of het zee van Tiberius. (Beide namen zijn correct. Maar na zijn opstanding kwam hij naar Amerika. Hij ging waarschijnlijk ook naar veel andere plaatsen in de wereld. Jezus koos 12 discipelen in Amerika. De mensen die hij bezocht waren de Nephites en Lamanieten... zoals vastgelegd in het boek van Mormon, een ander Testament van Christus. Hij vertelde het volk dat zij de andere schapen waren die hij aan het volk in Israël had genoemd.


Jezus genas hun zieken, leerde hen zijn evangelie van vrede, en toonde de mensen vele wonderen. Het vuur kwam uit de hemel en omsingelde de kinderen, maar het was een hemels vuur dat de kinderen niet verbrandde. In feite werden de kinderen vergezeld door engelen uit de hemel.


Omdat hij de verzoening had uitgevoerd door zijn lijden in Gethsamane en zijn daaropvolgende beproeving, slagen en aan het kruis, vertelde Jezus de Nefieten en Lamanieten dat de wet van Mozes in hem vervuld was.


Jezus leerde ook de mensen van Amerika zijn preek op de berg. Hij stelde het Sacrament van zijn avondmaal in. Hij voorspelde de toekomst van de nakomelingen van het volk. En hij vertelde de mensen dat hij op een dag zou terugkeren. In feite voorspelde hij veel van de gebeurtenissen van de laatste dagen wanneer hij zal terugkeren.


In deze tijd leven we allemaal in veel strijd. Jezus leerde dat de geest van Twist niet van hem was. Jezus vertelde het volk dat de geest van twist van de duivel was, die de vader van Twist is. Jezus vertelde de mensen dat het niet zijn leer was om de harten van mensen op te wekken om boos op elkaar te zijn. Zijn leer was dat zulke dingen moeten worden afgeschaft.


Jezus steeg uiteindelijk weer op naar de hemel, maar hij vertelde de mensen dat hij andere mensen ging bezoeken. Persoonlijk denk ik dat we er op een dag achter zullen komen dat hij naar veel verschillende volkeren op alle bewoonde continenten is gegaan.


Lees er alles over in het boek van 3 Nephi in het boek van Mormon, een ander Testament van Jezus Christus. En u kunt contact opnemen met de Missionarissen van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen... als ze beschikbaar zijn in uw deel van de wereld.


Opmerking: Deze bovenste tekening en de andere tekening hieronder is te vinden door op de juiste knop bovenaan de pagina te klikken. Scroll dan naar beneden naar de onderkant van de lijst omdat nieuwe tekeningen onderaan de lijst staan. De onderstaande tekening is van een vorige post. Ik zal dit in meerdere talen plaatsen. Om naar de afdrukbare kleurpagina ' s voor dit bericht te komen, klikt u op de knop gelabeld . . . . . . . . Religieus.  (Religious)



Jesus visits His People in the Americas

Jezus bezoekt zijn volk in Amerika

No comments:

Post a Comment