Sunday, March 28, 2021

Ο Ιησούς, ως νεαρός άνδρας έξω από τα τείχη της Ιερουσαλήμ-σελίδα χρωματισμού (Greek) Jesus, as a young man outside the walls of Jerusalem



Jesus, as a young man outside the walls of Jerusalem

 Ο Ιησούς, ως νεαρός άνδρας έξω από τα τείχη της Ιερουσαλήμ-σελίδα χρωματισμού



Ο Ιησούς έζησε για περίπου 33 περίπου χρόνια. Πρέπει να έχει επισκεφθεί την Ιερουσαλήμ περισσότερες φορές από αυτές που τυπώνονται στην Αγία Γραφή. Αυτό είναι ένα σχέδιο του στα είκοσι του. Επισκέπτεται την Ιερουσαλήμ.


Ανέφερα ήδη ότι το σχέδιο έγινε με μελάνι και δεν μπορούσε να διορθωθεί. Παρατήρησα, αφού το σχεδίασα, ότι η μύτη δεν είναι πολύ συμμετρική. Αλλά ο Ιησούς ήταν ένα τέλειο πρόσωπο στη συμπεριφορά του... αλλά όχι απαραίτητα τέλεια στην εμφάνιση. Η Βίβλος λέει ότι δεν είχε καμία ομορφιά που θα πρέπει να τον επιθυμούν. Δεν ξέρω αν αυτό αναφέρεται στην εμφάνιση του Ιησού όταν υπέφερε στον κήπο της Εδέμ ή στη δίκη του ή όταν ήταν στο σταυρό. Κατά τη διάρκεια εκείνων των χρόνων του πόνου και της δίωξης, ο Ιησούς σίγουρα δεν φαινόταν το καλύτερό του όσον αφορά τη φυσική εμφάνιση. Αλλά ίσως είχε κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου που δεν θεωρούνταν ιδανικά στον πολιτισμό όπου ζούσε. Ίσως όχι. Αλλά το σχέδιο του με μια ελαφρώς ασύμμετρη μύτη δεν είναι πολύ υπερβολικό κατά τη γνώμη μου. Ο ίδιος ο πατέρας μου είχε μια στραβή μύτη που ήταν ελαφρώς ασύμμετρη.


Σε κάθε περίπτωση, το σημαντικό είναι ότι ο Ιησούς ήταν ο Σωτήρας μας και είναι ο Σωτήρας μας. Συμφώνησε να είναι ο Σωτήρας μας στην προθανάτια ζωή μας στο Μεγάλο Συμβούλιο των Ουρανών. Προσφέρθηκε εθελοντικά και έγινε δεκτός από τον Επουράνιο Πατέρα μας να είναι ο Σωτήρας του κόσμου. Ο Ιησούς ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός πνεύμα μας. Ήρθε στη γη και πήρε ένα φυσικό σώμα για να μας διδάξει να είμαστε ευγενικοί ο ένας στον άλλο και να είμαστε ο Σωτήρας μας. Στον κήπο της Γεθσημανής και στο σταυρό πλήρωσε το αιώνιο τίμημα για τις αμαρτίες μας. Αυτό έκανε τη μετάνοια μια δυνατότητα για εμάς. Για να μετανοήσουμε για τις αμαρτίες μας. Και όλοι αμαρτάνουμε. Έτσι, επειδή ο Ιησούς έζησε μια τέλεια ζωή-χωρίς αμαρτία-και επειδή ήταν κυριολεκτικά ο Υιός του Θεού στη σάρκα... Μπορούμε να μετανοήσουμε και να επιστρέψουμε για να ζήσουμε με τους ουράνιους γονείς μας.


Πριν ζούσαμε στη Γη ζούσαμε με τους ουράνιους γονείς μας στην προ-θνητή ζωή μας. Ο Ιησούς ήταν ο πρεσβύτερος μας... πιθανώς ο μεγαλύτερος αδελφός πνεύμα. Όλοι ήμασταν εκεί. Ακόμα και ο Σατανάς ήταν ένας από τους αδελφούς μας. Αλλά ο Σατανάς επαναστάτησε εναντίον του Θεού ή των ουράνιων γονέων μας και του Σατανά... ή ο Εωσφόρος ρίχτηκε στη Γη χωρίς να λάβει ένα θνητό σώμα. Μας ζηλεύει επειδή έχουμε ένα σώμα. Έτσι μας βάζει σε πειρασμό να αμαρτήσουμε με την ελπίδα ότι δεν θα μετανοήσουμε και δεν θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε για να ζήσουμε μια εξυψωμένη ζωή με τους αγαπημένους μας, τους ουράνιους γονείς μας και τον παλαιότερο πνευματικό αδελφό μας - τον Ιησού.


Έτσι, οι ουράνιοι γονείς μας ήξεραν ότι θα αμαρτήσουμε... ότι θα τα κάναμε θάλασσα. Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος για τον οποίο παρείχαν έναν Σωτήρα στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Επομένως, μην χτυπάτε τον εαυτό σας πάνω από τις προηγούμενες αμαρτίες σας. Απλά γυρίστε στον Θεό με προσευχή και μετανοήστε. Βάλτε την πίστη σας στον Ιησού και την εξιλέωσή Του για τις αμαρτίες μας. Και θυμηθείτε να πιστέψετε τον Ιησού... όχι μόνο πιστεύουν στον Ιησού. Πιστέψτε ότι είπε ότι μπορούμε να αλλάξουμε και να συγχωρεθεί. Στη συνέχεια, προχωρήστε και προσπαθήστε να κάνετε καλύτερα στο μέλλον. Όλοι μπερδεύουμε ξανά και ξανά και μπορούμε να συγχωρεθούμε αν μετανοήσουμε ειλικρινά. Φυσικά, αν ποτέ δεν μάθουμε να σταματάμε τις μεγάλες αμαρτίες που θα μπορούσαν να είναι ένα πρόβλημα. Αλλά ο Ιησούς πραγματικά ξέρει ότι προσπαθούμε. Μπορεί να μας δώσει παρηγοριά στις δοκιμές μας και να μας βοηθήσει να μετανοήσουμε ειλικρινά, ώστε να μην επαναλάβουμε την αμαρτία.


Σημείωση: Αυτό το σχέδιο, σε εκτυπώσιμη μορφή, βρίσκεται κάνοντας κλικ στο κουμπί με την ένδειξη . . . Θρησκευτική. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στον τίτλο αυτού του σχεδίου. Θα είναι στο κάτω μέρος του τμήματος της Καινής Διαθήκης. Έτσι, κάντε κλικ στο κουμπί με την ετικέτα . . . . Religious. 

No comments:

Post a Comment