Sunday, October 30, 2022

Ісус на вершині гори молиться своєму Отцю (Ukrainian) Jesus on a Mountaintop praying to His Father

 


Ісус на вершині гори молиться своєму Отцю

Jesus on a Mountaintop praying to His Father


Новий Завіт у Святій Біблії розповідає про те, як Ісус, Син Божий, часто виходив на природу, щоб бути з Богом або спілкуватися з Богом. Він піднявся в гори, щоб молитися всю ніч - безпосередньо перед тим, як скликати своїх 12 учнів. Він також піднявся в гори на 40 днів, де спілкувався зі своїм батьком. Наприкінці цих 40 днів він був спокушений Сатаною. Звичайно, Ісус пройшов випробування. Оскільки він не піддався спокусі, Ісус зміг стати чистою і досконалою жертвою, щоб заплатити вічну ціну за наші гріхи. Він також міг це зробити, бо був Сином Божим. Завдяки спокутуванню Христа ми всі можемо отримати прощення наших гріхів, якщо покаємося і будемо прагнути чинити краще. Якщо ми дійсно покаємося, а також приймемо таїнства спасіння, ми зможемо повернутися, щоб жити з нашими небесними батьками і нашим Старшим Братом - Ісусом.


На цьому малюнку зображені три члени Божества. Є голос і світло, що виходять з Небес. Це і є Бог-Отець. Там Ісус стоїть на вершині гори. І Святий Дух видно у вигляді голуба. Отець Небесний, Ісус Христос і Святий Дух, який також називають Святим Духом, - це три окремі особи. У нас також є Небесна мати.


Примітка: цей малюнок в друкованій формі можна знайти, натиснувши на кнопку з написом: "релігійний". Потім прокрутіть вниз до кінця списку. Нові креслення знаходяться в нижній частині списку. Отже, як я вже говорив. Натисніть на "Релігійний"... "Religious"

No comments:

Post a Comment