Sunday, October 23, 2022

Ангел клянеться, що часу більше не буде - Це сторінка-розмальовка. (Ukrainian) Angel swears there will be Time No Longer



Ангел клянеться, що часу більше не буде

(Об'явлення 10: 1-6)

Це сторінка-розмальовка.


У Книзі одкровень, у Святій Біблії, розповідається про могутнього ангела з маленькою книгою. Іоанна Богослова просять з'їсти книгу. На смак це солодко, але потім викликає у нього гіркоту в шлунку. Ангел клянеться, що часу більше не буде.


Мені здається, це означає, що нам, смертним, катастрофічно не вистачає розуміння того, як працює час. Це інтригуюча думка. Той, який знаходиться за межами розуміння смертних. Але ясно, що наш Спаситель Ісус Христос повернеться в хмарах слави з великою силою. Він покладе край нечестю на Землі. Більше не буде ні воєн, ні поганої поведінки. Він також принесе мир і радість праведним людям тут, на Землі.


Дозвольте мені пояснити це так, як я в це вірю. Ісус врятує всіх добрих людей на землі, і це включає в себе більшість тих, хто вірив у нього. Я також вірю, що хороші люди, які не є християнами, все одно будуть врятовані. Деякі з добрих людей на Землі будуть вбиті нечестивими до повернення Ісуса. Ці люди воскреснуть і повернуться з Ісусом Христом під час Його Другого пришестя.


Після смерті будь-якого смертного ми вирушаємо в світ духів. Там ми були б у світі, якби нам було добре на Землі. Люди, у яких не було євангелії Ісуса Христа, отримають можливість прийняти його в духовному світі. Всі ті, хто покаявся у своїх гріхах, зможуть воскреснути на початку тисячоліття або в якийсь момент протягом Тисячоліття. Тисячоліття-це термін, що означає 1000 років світу.


Перш ніж Ісус повернеться, самі нечестиві будуть знищені. Насправді, дуже нечестиві, ймовірно, в основному знищать один одного до приходу Христа. Решта дуже злі будуть знищені вогнем-можливо, вогнем з небес у вигляді метеоритного дощу.


Що залишилися в живих або більш праведні люди піднімуться, щоб привітати Ісуса і воскреслих людей. Тоді добрі люди Землі зможуть жити на Землі протягом 1000 років світу. Протягом 1000 років тисячолітнього царства померлі нечестивці житимуть як духи в духовній в'язниці на боці Духовного світу. На Землі, протягом Тисячоліття, кожен зможе дізнатися про євангелію Ісуса Христа і прийняти його.


Євангеліє Ісуса Христа говорить про те, що за наші гріхи доводиться платити вічну ціну - а ми всі грішимо. Тому ми не можемо повернутися, щоб жити з нашими батьком і Матір'ю на Небесах. Але Ісус постраждав і помер на хресті, щоб заплатити цю вічну ціну за наші гріхи. Отже, завдяки Спокуті Ісуса Христа ми можемо покаятися і одного дня повернутися, щоб жити з нашими вічними батьками і нашим Старшим Братом Ісусом.


Так що після тисячоліття, я думаю, настане час, коли могутній Ангел поклянеться, що часу більше не буде. Потім прийде час, коли ми всі вирушимо на Страшний суд, і ми вирушимо або в Небесне Царство, або в Земне Царство, або в телестіальне Царство. Дуже, дуже нечестиві відправляться в зовнішню темряву.


Найкраще місце, куди можна відправитися, щоб жити вічно, - це целестіальне Царство. Там ми зможемо жити у славі з нашим чоловіком і нашою сім'єю всю вічність. Ми також можемо випробувати вічний розвиток. Це означає, що ми можемо продовжувати вчитися і прогресувати цілу вічність і одного разу самі станемо богами. До речі, після тисячоліття Земля буде спалена і як би воскресне у вигляді кулі зі схожого на скло Небесного матеріалу, який стане целестіальним Царством.


Наступне місце-Земне Царство. Це місце, куди відправляться хороші люди, які були введені в оману на Землі. Вони чесні люди, але не повністю прийняли євангелію і не отримали таїнств спасіння, таких як хрещення, отримання дару Святого Духа і запечатування в Божому храмі на час і на всю вічність.


Нижче царство слави-це телестіальне Царство. Злі люди, які заплатили ціну за свої гріхи в духовній в'язниці, потраплять туди. Найгірше місце-це зовнішня темрява. Деякі люди думають, що це може бути чорна діра. Я дійсно не знаю. Сатана і його ангели відправляться в зовнішню темряву разом з дуже, дуже злими людьми, які знали істину, але відкрито відкинули Спасителя і здійснювали дуже, дуже злі вчинки в своєму житті.


Звичайно, ми всі грішимо, але коли ми каємося, Господь, Він же Ісус Христос, здійснює Свою Спокуту, щоб зробити можливим наше прощення. Таким чином, ми всі зможемо просити вибачення і робити все можливе, щоб стати краще. Наші небесні батьки будуть раді всім, хто покається. Звичайно, отримання таїнств порятунку також необхідно, щоб увійти в целестіальне Царство і жити з ними, і жити з нашим Старшим братом Ісусом, і жити з нашим чоловіком і гідними членами сім'ї.


записка: щоб роздрукувати цей малюнок, просто натисніть на кнопку " Релігія "і прокрутіть вниз до нижньої частини розділу"Новий Завіт". Потім натисніть на цей малюнок, щоб отримати сторінку для друку. А щоб дізнатися більше, зв'яжіться з представниками або місіонерами Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Або / та дізнайтеся більше на наступному веб-сайті:

https://www.churchofjesuschrist.org/study?lang=ukr




No comments:

Post a Comment