Sunday, October 30, 2022

Jesus på en bjergtop beder til sin far (Danish) Jesus on a Mountaintop praying to His Father

 



Jesus på en bjergtop beder til sin far

Jesus on a Mountaintop praying to His Father


Det Nye Testamente i Den Hellige Bibel fortæller om, hvordan Jesus, Guds Søn, ofte gik ud i naturen for at være sammen med Gud eller for at kommunisere med Gud. Han gik op i bjergene for at bede hele natten-lige før han kaldte sine 12 disciple. Han gik også op i bjergene i 40 dage, hvor han kommuniserer med sin far. I slutningen af de 40 dage blev han fristet af Satan. Selvfølgelig bestod Jesus testen. Fordi han ikke gav efter for fristelsen, var Jesus i stand til at være det rene og perfekte offer for at betale den evige pris for vores synder. Han kunne også gøre dette, fordi han var Guds Søn. På grund af Kristi forsoning kan vi alle blive tilgivet for vores synder, hvis vi omvender os og stræber efter at gøre det bedre. Hvis vi omvender os og også modtager frelsens ordinancer, kan vi vende tilbage for at bo hos vores himmelske forældre og vores ældre bror - Jesus.


Denne tegning repræsenterer de tre medlemmer af Guddommen. Der er stemmen og lyset, der kommer fra himlen. Det er Gud Faderen. Der står Jesus på bjergtoppen. Og Helligånden ses i form af en due. Fader i himlen, Jesus Kristus og Helligånden - også kaldet Helligånden, er tre adskilte og adskilte individer. Vi har også en himmelsk Mor.


Bemærk: denne tegning, i udskrivbar form, findes ved at klikke på knappen mærket: "religiøs."Rul derefter ned til bunden af listen. Nye tegninger findes nederst på listen. Så som jeg sagde før. Klik på "Religious."

No comments:

Post a Comment