Sunday, October 30, 2022

Jesus på En Fjelltopp som ber Til Sin Far (Norwegian) Jesus on a Mountaintop praying to His Father

 


Jesus på En Fjelltopp som ber Til Sin Far

Jesus on a Mountaintop praying to His Father


Det Nye Testamente i Den Hellige Bibelen forteller om Hvordan Jesus, Guds Sønn, ofte gikk Ut I Naturen for å være sammen med Gud eller for å kommunisere med Gud. Han gikk opp i fjellet for å be hele natten-rett før han kalte sine 12 Disipler. Han gikk også opp i fjellet i 40 dager hvor han kommuniserte med Sin Far. På slutten av de 40 dagene ble Han fristet Av Satan. Selvfølgelig besto Jesus testen. Fordi Han ikke ga etter for fristelse, Var Jesus i stand til å være det rene og fullkomne offer for å betale den evige prisen for våre synder. Han kunne også gjøre dette fordi Han var Guds Sønn. På Grunn Av Kristi Forsoning kan vi alle få tilgivelse for våre synder HVIS vi omvender oss og streber etter å gjøre det bedre. Hvis vi omvender oss og også mottar Frelsens ordinanser, kan Vi vende tilbake for å bo hos Våre Himmelske Foreldre Og Vår Eldre Bror - Jesus.


Denne tegningen representerer De tre medlemmene av Guddommen. Det er røsten og lyset som kommer Fra Himmelen. Det er Gud Fader. Jesus står på fjelltoppen. Og Den Hellige Ånd blir sett i Form av En Due. Fader I Himmelen, Jesus Kristus og Den Hellige Ånd-også kalt Den Hellige Ånd, er tre separate og forskjellige individer. Vi har Også En Himmelsk Mor.


MERK: denne tegningen, i utskrivbar form, finner du ved å klikke på knappen merket: "Religiøs."Rull deretter ned til bunnen av listen. Nye tegninger finnes nederst på listen. Så, som jeg sa før. Klikk på " Religious."

No comments:

Post a Comment