Sunday, October 23, 2022

Engel Sverger at Det ikke Skal Være Tid Lenger (Norwegian) Angel swears there will be Time No Longer

 


Engel Sverger at Det ikke Skal Være Tid Lenger

(Åpenbaringen 10: 1-6)

Dette er en fargeleggingsside.


Åpenbaringsboken, i Den Hellige Bibel, forteller om en mektig engel med en liten bok. Johannes Åpenbaring blir bedt om å spise boken. Det smaker søtt, men gir ham en bitter mage. Engelen sverger at det ikke skal være tid lenger.


Det ser ut til at dette betyr at vi dødelige mangler veldig i vår forståelse av hvordan tiden fungerer. Det er en spennende tanke. En som er utenfor dødelig forståelse. Men det er klart at Vår Frelser Jesus Kristus vil komme tilbake i herlighetens skyer med stor kraft. Han vil sette en stopper for ugudelighet på Jorden. Det vil ikke være mer krig eller ond oppførsel. Han vil også bringe fred og glede til de rettferdige menneskene her På Jorden.


La meg forklare dette slik jeg tror det. Jesus vil spare Alle de gode menneskene På Jorden, og det inkluderer de fleste av dem som har hatt tro på Ham. Jeg tror også at de gode menneskene som ikke Er Kristne, fortsatt vil bli spart. NOEN av De gode menneskene På Jorden vil bli drept av de onde før Jesus kommer tilbake. Disse menneskene vil bli oppreist og komme tilbake med Jesus Kristus ved hans annet komme.


Etter at noen dødelige dør, går vi til Åndeverdenen. Der er vi i fred hvis vi var gode på Jorden. Mennesker som ikke hadde Jesu Kristi Evangelium, vil få muligheten til å akseptere det i Åndeverdenen. Alle de som har omvendt seg fra sine synder, vil kunne gjenoppstå ved Begynnelsen av Årtusenet eller på et tidspunkt i Løpet av Årtusenet. Tusenårsriket er et begrep som betyr 1000 år med fred.


Før Jesus kommer tilbake, vil de veldig onde bli ødelagt. Faktisk vil de veldig onde sannsynligvis for det meste ødelegge hverandre før Kristus kommer. Resten av de veldig onde vil bli ødelagt av ild-muligens ild fra himmelen i form av en meteorittdusj.


De overlevende, eller de mer rettferdige menneskene, vil reise Seg for Å hilse På Jesus og de oppstandne menneskene. Da vil de gode menneskene På Jorden kunne leve på Jorden i 1000 års fred. I Løpet Av De 1000 Årene Av Årtusenet vil de ugudelige som har dødd leve som ånder i Åndsfengselssiden av Åndeverdenen. På Jorden, i Løpet Av Årtusenet, vil alle kunne lære om Og akseptere Jesu Kristi Evangelium.


Jesu Kristi Evangelium handler om hvordan det er en evig pris å betale for våre synder - og vi alle synder. Så vi kan ikke vende tilbake for å leve med Vår Far Og Mor I Himmelen. Men Jesus led og døde på korset for å betale den evige prisen for våre synder. Så på grunn Av Jesu Kristi Forsoning kan vi omvende oss og vende tilbake en dag for å bo hos Våre Evige Foreldre og Vår Eldre Bror Jesus.


Så etter Årtusenet, tror jeg, er tiden da Den Mektige Engelen vil sverge at det ikke vil være tid lenger. Da vil tiden komme da vi alle går til endelig dom, og vi vil gå til Enten Det Celestiale Rike, Det Jordiske Rike eller Det Telestiale Rike. De veldig veldig onde vil gå til Det Ytre Mørket.


Det beste stedet å gå for å leve for evigheten er Det Celestiale Rike. Der kan vi leve i herlighet med vår ektefelle og vår familie i all evighet. Vi kan også være I Stand til Å oppleve Evig Progresjon. Det betyr at vi kan fortsette å lære og utvikle oss i all evighet og en dag bli guder selv. Forresten, Etter Årtusenet, Vil Jorden bli brent og liksom gjenoppstått til en ball av glasslignende Himmelsk materiale som vil bli Det Himmelske Rike.


Det neste stedet er Det Jordiske Rike. Dette er stedet gode mennesker som ble villedet På Jorden vil gå. De er ærlige mennesker, men aksepterte ikke Fullt Ut Evangeliet og mottok frelsesordinansene som dåp, mottok Den Hellige Ånds Gave og ble beseglet I Guds tempel for Tid og All Evighet.


Det laveste rike av herlighet er Det Telestiale Rike. Onde mennesker som betalte prisen for sine synder I Åndsfengsel, vil dra dit. Det absolutt verste stedet er Det Ytre Mørket. Noen tror det kan være Et Svart Hull. Jeg vet ikke helt. Satan og hans engler vil gå Til Det Ytterste Mørke sammen med veldig veldig onde mennesker som kjente sannheten, men åpent avviste Frelseren og gjorde veldig veldig onde ting i deres liv.


Selvfølgelig synder vi alle, men når Vi omvender Herren, AKA Jesus Kristus, har utført sin forsoning for å gjøre vår tilgivelse mulig. Så vi vil alle kunne søke tilgivelse og gjøre vårt beste for å gjøre det bedre. Våre Himmelske Foreldre vil ønske alle som omvender seg, velkommen. Selvfølgelig er det også nødvendig å motta Frelsesordinansene for å komme Inn I Det Celestiale Rike og leve med dem, og leve med Vår Eldre Bror Jesus, og leve med vår ektefelle og verdige familiemedlemmer.


MERK: For å skrive ut denne tegningen klikker du bare på" Religion "- knappen og blar ned til bunnen av" Det Nye Testamente " - delen. Klikk deretter på denne tegningen for å få en utskrivbar side. Og for å lære mer, kontakt representanter eller misjonærer for Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Eller / og lær mer på følgende nettsted:  https://www.churchofjesuschrist.org/study?lang=nor

No comments:

Post a Comment