Sunday, February 23, 2020

Ісус дає розраду і великі обітниці (Jesus gives comfort... Ukrainian)



Resurrected Jesus greets a Little Boy
Воскреслий Ісус вітає маленького хлопчика



Після Свого воскресіння Ісус з'явився багатьом людям.  Це може бути один з них.  Ісус з'явився дуже маленькому хлопчикові, який потребував розради.  Може бути, це один з тих маленьких дітей, про яких говорив Ісус, коли говорив:, 



      "Дозвольте малим дітям приходити до мене і не забороняйте їм, бо таких багато". 

       царство Боже."Луки 18: 15-17  



У цій біблійній історії учні Ісуса намагалися тримати дітей подалі від Господа.  Але Ісус хотів, щоб діти були поруч з ним, щоб він міг благословити їх.  Маленькі діти живі у Христі.  Ми, члени Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, віримо, що діти, які вмирають до досягнення віку відповідальності (8 років), рятуються Спокутою Христа.  Вони не здатні чинити гріх, тому вони живі у Христі, і якщо вони помруть такими молодими, вони будуть врятовані в Царстві Небесному.  Їм не потрібно хрещення для відпущення гріхів, тому що вони ніколи не грішили.  



Про гріхопадіння людини або гріхопадіння Адама і Єви в Едемському саду піклується Спокута Христа.  Отже, знову ж таки, маленькі діти чисті.  Якщо вони померли молодими, тоді вони відправляються в рай Божий, і їх вічні перспективи прекрасні.  Коли Ісус Христос знову прийде на Землю, всі ті маленькі діти, які померли молодими, будуть воскрешені і врятовані в Царстві Божому.



Можливо, ви думаєте, що цей верхній малюнок-це малюнок Ісуса, який вітає дуже маленьку дитину, яка померла молодою.  Якщо це так, то це Ісус і маленький хлопчик в райській частині духовного світу. Я готовий посперечатися, що Ісус дійсно вітає багатьох дітей, які померли зовсім молодими.  Я думаю, він вітає багатьох з нас, хто намагався служити Йому в земному житті. 



Коли хтось помирає молодим, навіть хороша людина, яка була старше 8 років, ми іноді жахливо сумуємо про речі, які вони втратили в житті.  Ми сумуємо про те, що у них не було ні шлюбу, ні дітей, ні кар'єри і т.д. але це життя-лише тимчасова частина нашого існування.  Ми жили як духи діти нашого Небесного Батька і Небесної Матері до цього життя, і у нас є шанс повернутися до них, якщо ми дотримуємося заповіді Божі і служимо іншим і каємося в своїх гріхах, коли ми помиляємося.  Всі ми в якийсь момент грішимо і робимо помилки, тому Спокута Христа піклується про вічні наслідки наших гріхів.  Хороша людина, якій було відмовлено в довгому житті, матиме шанс у вічності зробити багато дивовижних речей, в тому числі знайти вічного супутника і бути запечатаним з ними на час і всю вічність.  Це буде включати в себе багатьох хороших людей, які загинули молодими на війні, таких як незліченні молоді солдати і цивільні особи. 



Ранній лідер нашої Церкви на Ім'я Джордж К. Кеннон сказав наступне: : 



         "Якщо Бог позбавляє своїх дітей будь-якого справжнього благословення, то це для того, щоб він міг дарувати їм

          все більш велике і славне поступово.” 



Справа в тому, що насправді це життя-лише короткий період нашого вічного існування.  Ця смертна життя дуже важлива.  Але це тільки тимчасово.  Вічність - це дуже довгий час.  Ми зможемо надолужити все, що упустили в земному житті.  Якщо ви завжди хотіли щось зробити, і це було праведне бажання, то я думаю, що Ви зможете зробити це у вічності.  Можливо, нам вдасться зробити це в наступному тисячолітті.  Тисячолітнє царство-це 1000 років світу, коли всі праведники будуть жити на Землі разом з Ісусом.  Після тисячоліття добрі люди, які дотримувалися заповідей і отримали таїнства порятунку, зможуть відправитися в небесне Царство, де ми знову будемо жити з нашими небесними батьками.  Ми також будемо з нашими праведними коханими на час і на всю вічність.  Але я хочу ще раз повторити, що маленькі діти, які померли молодими, не потребують покаяння і хрещення.  Вони ніколи не грішили в земному житті, тому вони прекрасні.  Вони врятовані в Царстві Божому і жодним чином не страждають.  Тому, якщо ви втратили дитину, втішайтеся.  Вони чекають, щоб одного разу побачити вас в Божому раю.  



Ці малюнки можна знайти в друкованому вигляді, натиснувши на правильні верхні кнопки.  Ось ці гудзики. . . . . . . . . 



Ось кілька старих малюнків Ісуса, в основному з окремими людьми або групами Його народу.


Jesus with a pair of Children


Jesus comforts a Man


Jesus comforts a Young Woman


Jesus ordains Nephi... One of His Disciples in the New World


Jesus appears to His Apostles


Jesus with light haired Little Girl


Jesus with dark haired Little Girl


Jesus with a Young Boy


Jesus and the Resurrection of Soldiers



Jesus at His Resurrection



Jesus in the Celestial Kingdom



Together in the Celestial Kingdom


No comments:

Post a Comment