Saturday, May 1, 2021

Mei Dag fee met tulpen en een bij Kolibrie (Dutch) May Day Fairy with Tulips and Bee Hummingbird

 



 May Day Fairy with Tulips and Bee Hummingbird

Mei Dag fee met tulpen en een bij Kolibrie




Vandaag is het May Day! Dus ik hoop dat je een gelukkige May Day gehad! May Day wordt gevierd in vele delen van de wereld. In sommige landen is het een nationale feestdag. May Day viert de verandering van de seizoenen van de winter naar de lente. Het was de belangrijkste feestdag van het jaar voor de oude Kelten. Het is ook, in de moderne tijd, uitgegroeid tot een viering van de arbeiders in sommige delen van de wereld. De tekening van vandaag bevat een Bijenkolibrie en deze vogel is alleen te vinden op het eiland Cuba en Cuba viert May Day (vandaag) als een nationale feestdag. Het is dus passend dat de kleine Bijenkolibrie vandaag wordt geëerd in deze foto van een May Day fee.


Bijenkolibries zijn de kleinste vogel ter wereld. Dus, omdat vogels geëvolueerd van theropode dinosaurussen sommige wetenschappers noemen vogels "vogel dinosaurussen"... en aangezien dit de kleinste vogel ooit is kunnen we ook zeggen dat het de kleinste van alle dinosaurussen is! Bijen kolibries zijn slechts ongeveer 2-2.4 inch lang. Dat is 5,5-6,1 centimeter lang. De mannetjes zijn kleiner dan de vrouwtjes. De vrouwelijke Bijenkolibrie weegt maximaal .092 ounces of een massa van 2,6 gram. De kleinere mannetjes wegen alleen .069 ounces of een massa van 1,95 gram. In vergelijking met de grotere vrouwtjes, de mannelijke bij Kolibrie hebben meer kleurrijke veren op de top van hun hoofd, hun keel, en op de top van hun lichaam. Ik raad je aan om ze op te zoeken op het internet om te weten hoe je deze tekening het beste kunt kleuren.


Kolibries komen alleen voor op het westelijk halfrond. Paleontologen hebben recent gefossiliseerde skeletten van kolibries in Duitsland gevonden. De fossielen zijn 30 miljoen jaar oud, dus er waren eens kolibries die leefden en waarschijnlijk oorspronkelijk evolueerden in wat nu Europa is.


Tulpen lijken te zijn geëvolueerd tussen China en Europa. Ze werden gekweekt in het Ottomaanse Rijk en geïmporteerd naar Nederland. Tulpen die zijn geïmporteerd naar de nieuwe wereld of westelijk halfrond zijn eigenlijk populair bij sommige kolibries. Kolibries komen voor van het zuidelijke deel van Alaska tot het meest zuidelijke deel van Chili in Zuid-Amerika. Er zijn ongeveer 340 soorten kolibries! Kolibries zijn in gevangenschap grootgebracht in ten minste één gebied van het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië. Ik moet ook vermelden dat kolibries overal op de Caribische eilanden voorkomen. . . . . inclusief de Bijenhumminbird, die alleen in Cuba wordt gevonden.


Ik moet ook vermelden dat dit een May Day fee is. Een Mei Dag fee houdt van bloemen en is het gelukkigst in het voorjaar wanneer de bloemen komen. Aangezien deze feeën van bloemen houden is het geen verrassing dat ze vaak een affiniteit hebben voor bestuivers. Een kolibrie is een bestuiver. Dus in essentie zou een May Day fee ook een Kolibriefee en een Bloemfee kunnen zijn. Deze May Day fee woont duidelijk in Cuba en haar naam is Silvana. Silvana is een populaire meisjesnaam in Cuba en het betekent "uit het bos."Deze naam is logisch omdat bijen kolibries leven in dichte bossen en langs de randen van de bossen op het Caribische eiland Cuba.


NIET-ENGELSE LEZERS, DEZE VOLGENDE PARAGRAAF MISSCHIEN NIET GOED TE VERTALEN. Een interessant feit is dat de term "Mayday "heel anders is dan de feestdag die we "May Day" noemen.""Mayday" is wat wordt gezegd door een piloot, of kapitein van het schip, of iemand om een ernstige situatie via de radio te melden. Dit is wereldwijd. Het is traditioneel om te zeggen "Mayday! Mayday! Mayday!"Dus je zegt het drie keer. Dus, zoals ik al eerder zei, het woord Mayday is niet hetzelfde woord als de May Day holiday. De meivakantie bestaat al sinds de jaren 1200. De noodoproep van "Mayday "komt van het Franse woord" M ' aidez "wat" help me " betekent in het Frans. Tijdens de eerste dagen van vliegreizen tussen Engeland en Frankrijk, werd gevonden dat het S. O. S signaal dat werd gebruikt door schepen die het gebruik van Morse Code via draadloze Telegraaf had niet erg levensvatbaar was voor verbale oproepen van nood via de radio van vliegtuigen. Dus het woord "Mayday: werd in plaats daarvan aangenomen. So, "Mayday" is niet gelijk aan " May Day."


Opmerking: deze tekening was gedeeltelijk gebaseerd op de Speelgoedfee van mijn kleindochter. Dus Ik zal een foto van haar speelgoed posten. De tekening, in afdrukbare vorm, kan worden gevonden door te klikken op de juiste knop en scrollen naar beneden naar de onderkant van de lijst. Klik op de titel en je krijgt de afdrukbare tekening. Dus, eerste, klik op de knop gelabeld . . . . . Fantasy, Myths, and Circus


No comments:

Post a Comment